Hvordan å beregne hvor mye du skal veie

Fedme er blitt et nasjonalt problem i USA, og som et resultat vekttap har blitt et populært mål for mange mennesker. Imidlertid er prosessen vanskeligere, og resultatene er flyktig for mange mennesker. Dette skyldes vanligvis kroppsbilde mål som er urealistiske og usunne. Det er en spesifikk vekt for hver person, der vedkommende er sunneste. Dette idealvekt avhenger av den enkeltes kjønn og høyde. Læring din idealvekt er første skritt mot en sunnere livsstil. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Bestem høyden din hvis du ikke vet hva det er nøyaktig. Stå mot veggen og har en venn markere det høyeste punktet på hodet ditt med en blyant. Bruk et målebånd for å finne avstanden fra dette punktet til gulvet. Dette er din høyde i fot og tommer.
2

Angi 100 pounds til de første fem meter hvis du er en kvinne og deretter tilsett 5 pounds for hver ekstra tommer. For eksempel, hvis du er en 5-foot-10-tommers høye kvinnen, så din idealvekt er 150 pounds (£ 100 + 50 pounds).
3

Angi 106 pounds til første fem meter hvis du er mann så Tilsett 6 pounds for hver ekstra tommer. Derfor en 6-fots-2-tommers høy mann bør veie 190 pounds (106 pounds + £ 84).
4

Skriv inn din høyde og vekt i en body mass index (BMI) verktøyet hvis du ønsker å motta en sunn vekt rekkevidde for din høyde. Ulike nettsteder tilbyr verktøyet uten kostnad, inkludert Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hjemmeside.

helse

· Ulike måter Brukte å gjøre regnvann høsting i Kalkaji 
· Helseprodukter Nyttige For ernæringsmessige mangel 
· Fysiske effekter av alkoholisme 
· Hvordan overvinne Substance Abuse 
· Fluorescent Lights & Toddler Synet 
· Bivirkninger av Antacids 
· Hva er Adipex? 
· Om Olive Oil Hair Relaxer 
· Alkohol Compliance Training 
· Hvordan behandle Ocular Migrene