Hvordan overvinne Substance Abuse

Mange som bruker illegale stoffer ønsker å stoppe, men vet ikke hvordan. For noen overvinne rusmisbruk virker som en utfordrende oppgave som vil være for vanskelig å oppnå. Overvinne rusmisbruk er ikke noe som skjer over natten, men det er mulig å oppnå med riktig støtte systemer på plass og et personlig mål for utvinning. Husk at veien til utvinning er ikke alltid en rett linje, og det kan være ganger at du opplever tilbakefall, støt, fallgruver og selvtillit tvil. Imidlertid kan holde fokus på målet om nøkternhet komme deg gjennom tøffe tider. Instruksjoner
en

ta beslutningen om å overvinne rusmisbruk. Det kan være at en betydelig hendelse skjedde i livet ditt som gjør at du ønsker å slutte å bruke stoffer, eller du bare ønsker å slutte fordi du er bekymret for helsen din. Uansett hva årsaken er, holde den grunn i live og bruke det som motivasjon for å gjøre en endring.
2

List fordelene ved å overvinne rusmisbruk og gjennomgå listen med jevne mellomrom. Karriere, helse, økonomi og relasjoner kan være blant de beste fordelene at du identifiserer for ikke lenger å bruke stoffer.
3

Sett mål for deg selv. Gjør målene konkrete og målbare, slik at de lett kan spores for fremgang. Et eksempel på en målbar mål er å bli edru etter en bestemt dato. Ved å sette en dato, gir du deg selv en måte å måle og følge utviklingen din.
4

Søke støtte. Det er vanskelig å overvinne noe så alvorlig som rusmisbruk alt på egen hånd. Støttesystemer kan hjelpe deg å arbeide gjennom tøffe tider, holde øye med dine mål og være der for å hjelpe deg å holde motivert. Støtte alternativene inkluderer rusmisbruk utvinning grupper, familie, venner, åndelige ledere og rusmisbruk rådgivere.
5

Undersøk mulighetene for behandling. Ulike behandlingstilbud eksisterer for å gi enkeltpersoner deres valg av hva som fungerer best for dem. Det kan være at du ønsker å delta i en poliklinisk utvinning gruppe, gå til en innleggelse klinikk for detox eller, avhengig av hvilken type stoff du er avhengige av, kan du finne psykiatere å foreskrive medikamentell behandling. For eksempel er buprenorfin et stoff som brukes til å behandle opioidavhengighet.
6

Omgi deg med mennesker som er edru, eller som har de samme målene for nøkternhet som du gjør. Dette kan kreve at du endrer ditt sosiale nettverk, og ikke lenger henge med de som kan negativt påvirke deg.
7

Forstå hvorfor du brukte stoffer. Hvis det skulle dreie seg om tap av noen eller til å takle stress, kan disse problemene komme tilbake til overflaten etter at du har startet din bedringens vei, og du vil bli tvunget til å møte problemene dine. Lære sunne måter å håndtere dine stressfaktorer som ikke involverer bruk av stoffer.
8

Delta i positive og sunne aktiviteter, som for eksempel trening. Ifølge MayoClinic.com, er øvelsen kjent for å bidra til å redusere depresjon og angst, som du kanskje opplever som du trekke seg fra stoffer. Du bør også vurdere å plukke opp en personlig hobby, som tegning, journalføring, fotografering eller hagearbeid, som personlige hobbyer tillate deg å fokusere oppmerksomheten mot noe morsomt, og betale mindre oppmerksomhet til stoff cravings. Andre positive og sunne aktiviteter inkluderer meditasjon, leker med kjæledyr og ta turer.

helse

· Hvordan leges med Lemon Oil 
· Hvordan man skal håndtere Driving Angst 
· Hvordan bli kvitt Tummy Pudge fra en baby 
· Grow Taller-Er det mulig? 
· Behandlinger for Tilbakevendende Prostate Cancer 
· Naturlige faktorer i prostata Health
· Effektene av å spise Fast Foods 
· Hvordan behandle en Vekst Plate i kneet 
· Ulike metoder for Teeth Whitening 
· Hva er forskjellen mellom Influensa A & B