Hva er sikkerhetsrisikoen og fordeler av infrarød sauna?

Infrarød sauna brukt elektromagnetisk energi til direkte varme kroppen, uten å bruke damp og uten strøm og vedlikehold kravene i tradisjonelle badstuer. Mens de infrarøde versjoner gjør produsere de samme grunnleggende effekter som tradisjonelle badstuer, de er også sies å gi mer effektiv kroppen rensing, vekttap og helbredelse. Mens infrarøde badstuer er ikke farlige, bør de brukes med forsiktighet av de eldre, de som er gravide og de med implantater. Definisjon

En infrarød sauna er en tilpasset sauna, installert i både alpinanlegg og hjem, som bruker infrarøde bølger til å varme opp kroppen direkte i stedet for damp. Den mest populære typen infrarøde badstuer er versjoner er tilgjengelige for installasjon i boliger, siden de krever mindre oppsett og vedlikehold enn tradisjonelle badstuer. Luften i en infrarød sauna er ikke oppvarmet, de elektromagnetiske stråler påvirker bare kroppen, forlater luften uendret. Disse badstuer ble opprettet i Japan i 1960, men har nylig opplevd en økning i popularitet på grunn av påstander om omfattende helsemessige fordeler.
Process

Infrarøde stråler er lysstråler som reiser på svært lange bølgelengder, forskjellig nok fra normal lys som vi ikke kan se dem med mindre hjulpet av noen type spektrum analyse enhet. Den elektromagnetiske energien kan brukes til å eksitere molekyler i en avstand, oppvarme gjenstanden energien er rettet mot i en prosess kjent som langbølget infrarød stråling. Dette er den prosessen som brukes i infrarød sauna, som plasserer disse strålene på gjenstander inne i badstuen på svært lave nivåer, nok til å varme uten å forårsake skade.
Hevdet Fordeler
p Det er mange hevdet fordeler fra å bruke infrarød sauna, den mest beryktede av dem er forlenget levetid og tilpasset avrusning. Skaperne av badstuene teoretisere at de infrarøde stråler kan varme og kvitte giftstoffer i hele kroppen, mens kun damp når huden og ytre blodårer. Noen mener den infrarøde tilnærming er sunnere, bedre på å redusere vekten, og kan behandle tilstander som brannsår, kutt, leddsmerter og bronkitt. Forskere bestride disse påstandene, og en konklusjon ikke er nådd. Gjøre
tradisjonelle fordeler

Infrarød sauna gi de samme grunnleggende fordelene med badstue, og ved lavere temperaturer enn dampbadstu, som kan være for varmt for noen mennesker. Disse tradisjonelle fordelene er gitt uten fuktig luft, elektrisitet krav og mugg problemer av eldre systemer. Infrarøde badstuer er vanligvis bygget med samme design som tradisjonelle versjoner, inkludert de tre lagene og rammeverk, selv om strukturer har en tendens til å vare lenger siden de ikke blir utsatt for det samme tøffe miljøet.
Komplikasjoner

p Hvis infrarøde badstuer brukes riktig, har de ikke utgjør fare for menneskekroppen. De ikke forårsake hudkreft eller tanning. Imidlertid kan komplikasjoner oppstå. De eldre kan lide dehydrering i oppvarmet miljø, og de som er gravide rådes til å unngå infrarøde badstuer. De tar medisiner som gjør kroppen utsatt for varme eller de med feber eller en hemofili tilstand bør også unngå infrarød sauna. Siden stråler varme opp hele kroppen, bør folk med alle slags implantater få en legens tillatelse før du bruker badstuen.

helse

· Er MLB sårer Ufrivillig pasienter og mannlige hormonet Industri? 
· Symptomer på Central Type Lung Cancer 
· Rebounder Økter Bedre helse med lav effekt trening 
· Tips for å spare penger på Vision Center Prisene 
· Medicare Part D Rapportering Krav 
· Heat Stroke First Aid 
· Hvordan få lungebetennelse 
· Hvordan lage stor takhøyde Se Lower
· Informasjon om hemroid Relief 
· Angstanfall og alternative behandlinger