Om Female helseproblemer

På grunn av deres unike reproduktive system, kvinner har ulike helsetilstander som i stor grad kan påvirke livskvaliteten deres hvis ikke gjenkjennes og behandles i tidlige stadier. Det er derfor det er viktig at kvinner ser en lege for en fullstendig fysisk som kreves, avhengig av barnets alder og familiens historie. Kvinner er i faresonen for brystkreft, livmorhalskreft, tykktarmskreft og uregelmessigheter i den reproduktive system. Eksamen kan skjermen for noen sykdom i disse areas.Normally, bør kvinner mellom 20 og 50 får en sjekk en gang i året. De fleste kvinnelige sykdommer og alvorlige helsemessige forhold kan forebygges med riktig oppfølging. Effekter

Endometriose er en av de vanligste medisinske tilstand som rammer kvinner i sine fertil år. Det antas at fra 10 til 15 prosent av kvinnene i alderen 15-45 lider av denne illness.Your livmoren er foret med en spesiell form for vev kalt endometrium. Det er spesielt tilpasset for å inneholde et befruktet egg.Every måned kroppen produserer hormoner som tykkere dette vevet i forberedelse til egget. Hvis egget blir befruktet gjennom svangerskapet, fester det til livmorslimhinnen og begynner å grow.If du ikke er gravid, skiller endometriet og er forkastet fra kroppen som blod. Dette kalles menstruation.With endometriose, utfører vev som er dannet utenfor livmoren på samme måte som slimhinnen inne. Når du menstruere, vevet blir tykkere, kommer fra hverandre og blør. Men det er ingen plass for blodet å forlate body.This forårsaker irritasjon og så mye smerte at det er vanskelig å fungere. Vevet kan også arr eller danne cyster, eller sekker som er fylt med væske. Dette kan gjøre det vanskeligere å bli gravid og er årsaken til om lag 30 prosent av ufruktbarhet problems.Drugs er foreskrevet for å hjelpe til med smerte, selv om de ikke kurere problemet. Kirurgi er ofte foreslått å fjerne arrvev.
Funksjon

Omtrent halvparten av alle kvinner lider hver måned fra menstruasjonssmerter, eller dysmenoré, og nesten alle kvinner har det av og til. Dette kramper varierer fra en mildt ubehag til sterke smerter i nedre mage, rygg og thighs.Sometimes, kvinner også bli kvalm eller svimmel og har hodepine, besvimelse diaré eller forstoppelse. Den kramper oppstår når livmor kontrakter, fordi kroppen gjør et hormon som kalles prostaglandin. Du kan være mer følsomme for dette hormonet eller kroppen din kan gjøre beløp som er høyere enn normal.Other grunner for dysmenoré omfatter cyster fra endometriose, som vi forklart ovenfor; bekken infeksjoner fra menstruasjonsblødning eller seksuelt overførbare sykdommer (STD), og bruk av et intrauterint (spiralen) for fødselen control.A rekke ulike behandlinger blir brukt for å lindre kramper, for eksempel urte kosttilskudd, aspirin, anti-inflammatorisk eller smerte medisiner og muntlig contraceptives.See en lege hvis du har månedlig smerte som holder deg fra dine vanlige aktiviteter. Det er viktig å fastslå årsaken til smerten og hva som kan gjøres for å lette problemene. Deretter kan du fortsette din vanlige dag-til-dag tidsplan.
Egenskaper

Har du ømhet eller smerte i brystene hver måned? Mastalgia eller fibrocystic bryster er veldig vanlig for kvinner før de går gjennom overgangsalderen. Faktisk omtrent 50 prosent av alle kvinner i USA se sine leger om smertefulle bryster. De er bekymret for hevelse og klumper som kan dukke opp før eller under menstruasjonen, eller det som kalles sykliske mastalgia.The endringer i bryst er forårsaket av hormoner som produseres i løpet av denne tiden av måneden. Klumpene er vanligvis ikke forbindes med brystkreft, men det er viktig at du snakker med legen din om dine symptomer og eventuelle bekymringer som du har. I noen tilfeller, hvis det er en tvilsom cyste kan legen anbefale et mammogram og /eller ultralyd. med en mulig biopsy.Normally, kan du få lindring med over-the-counter smerte medisiner, foreslo noen som er spesielt formulert for menstrual problems.Other behandling inkluderer å ta piller, øker magnesium inntak og redusere fettet i kosten med om lag 15 prosent . Rådfør deg med legen din om hva som er best.Exercise, selvfølgelig, er alltid nyttig. Kvinner opplever også at iført en sports-BH gjør dem føler seg bedre.
Fordeler

En kvinne bør få en pap test eller celleprøve en gang i året for å sikre at det er ingen endringer i cellene i livmorhalsen hennes. Dette er den nedre del av livmoren åpning inn i vagina. Resultatene av Pap test vise om det er noen infeksjoner, usunne celler, eller i verste fall, er cervical cancer.Cervical kreft forårsaket av unormale celler som vokser ut av kontroll. Jo tidligere problemet er fanget, jo bedre sjanse for vellykket behandling. Dette er grunnen til at årlige tester rådes. Den Pap eksamen kan fange de første tegn på livmorhalskreft eller infeksjoner som kan slå til kreft cells.All kvinner trenger Pap tester sammen med sine årlige bekken eksamener hvis de er 21 år eller eldre eller mindre enn 21 og seksuelt aktiv i over tre år. Hvis du er under 30 år, får en Pap test hver år.Hvis du er over 30 og har hatt tre vanlige Pap tester på rad, spør legen din om å ha en hver to eller tre år. Hvis du er over 70 med tre eller flere vanlige tester i det siste tiåret, spør om du kan slutte å ha disse testene.
Forebygging /løsning

Kvinner er mer utsatt til seksuelt overførbare sykdommer (SOS), fordi bakterier, sopp eller parasitter sprer i varme deler av kroppen, slik som munn-og vagina. Seksuelt aktive ungdommer og unge voksne er den største befolkningen som har kjønnssykdommer. Det antas at 200-400 millioner mennesker er berørt over hele verden, 70 millioner i USA alone.A kvinnelige vanligvis er infisert med kjønnssykdommer ved å ha vaginal, oral eller anal kontakt med noen som allerede har sykdommen. Kondomer bare hjelpe med noen av STDs.There er over 25 ulike kjønnssykdommer som påvirker både menn og kvinner. Men du kan få kjønnssykdommer på andre måter enn gjennom seksuelle handlinger, for eksempel å komme i kontakt med infisert blod gjennom deling av needles.Some Kjønnssykdommer er helt behandlet av medisiner, noen er behandlet og deretter komme tilbake. Ubehandlet Kjønnssykdommer kan få store konsekvenser, herunder ufruktbarhet, livmorhalskreft og ektopisk pregnancy.See en lege hvis du har symptomer som smerte eller uvanlig utflod. Ikke alle kjønnssykdommer er merkbar. Det er en grunn til at seksuelt aktive kvinner må ha regelmessige medisinske undersøkelser.

helse

· Timex Running Watch - det ultimate valget for Runners 
· En oversikt over Sjøgrens syndrom 
· Cold-Induced Astma hos barn 
· Riktig måter av treningen Pet Mus 
· Egenskapene til Ampalaya Tea 
· Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting 
· Hvordan gjøre en sitronsaft Candida Cleanse 
· Typer Low Grade Breast Cancer 
· Hvordan å bleke tennene med Whiting Strips 
· Hva er Adipex & phentermine?