Allopathic medisin vs holistisk helse

Du lurer kanskje på noe som er det beste valget for deg: allopatisk (tradisjonell) medisin, med sitt enorme bibliotek av vitenskap og forskning og track record når det gjelder mange problematiske sykdommer, eller holistisk helse, som ofte inneholder alternative løsninger og fokuserer på en mer omfattende tilnærming til helsevesenet. Den gode nyheten er, trenger du ikke å velge bare en. Mange tradisjonelle helsepersonell innlemme helhetlige prinsipper i deres behandling planer. Historie

Begrepet "allopathic" oppsto i det 19. århundre. Det oppsto ut av en debatt mellom homeopater, som behandlet sykdommer med fortynninger av stoffer som forårsaket de samme symptomene i en sunn person, og tradisjonelle leger, som behandles med legemidler som hadde effekt motsatt av symptomene. Opprinnelig homøopater brukte begrepet negativt, men nå enda American Medical Association bruker "allopathic" for å beskrive sine leger.

The American Holistic Health Association (AHHA) ble dannet i 1989 for å fremme inkludering av helhetlig omsorg i behandling planer og å utdanne med hensyn til helhetlig omsorg.
Allopathy

"Allopathy" eller "allopathic" nå blir brukt for å referere til hva folk flest tenker på som tradisjonell medisin . Når du går til en allopathic lege, hun gjør en fysisk og vurderer symptomene dine, gir deg en resept eller anbefaler tester eller muligens kirurgi. En allopathic lege ikke nødvendigvis fokusere på årsaken til en sykdom. For eksempel, kan legen ikke vet hva, akkurat, fører til at blodtrykket til å være høy. Men hun vet at trening, kan visse endringer i kosthold og visse medisiner senke den, så det er de måtene hun vil behandle deg.
Holistisk

holistisk helse er basert på å vurdere hele personen. Det inkluderer tradisjonelle medisin og også forsøker å gå utover det ved å fokusere på "mind /body-tilkobling." Det betyr at du fokuserer på fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige aspekter ved deg selv som du jobber sammen med din helse-omsorg leverandøren for å få på de grunnleggende årsakene til sykdommen og finne løsninger gjennom allopathic og /eller alternativ medisin.

med Betydning

Mange forsikringsselskaper er å utvide sin dekning for å tillate slike behandlinger som biofeedback og akupunktur, alternative behandlingsformer som kan brukes i forbindelse med allopathic medisin for å danne et helhetlig behandling tilnærming. Hvis holistisk helse appellerer til deg, bør du diskutere muligheten med helsepersonell.
Hensyn

Noen mennesker definerer helhetlig å bety alternativ eller komplementær medisin til utelukkelse av allopatisk behandling. Hvis du snakker med helsepersonell som anbefaler helhetlig behandling, bør du avklare om at behandling vil omfatte allopathic medisin samt alternativ, eller hvis helsepersonell bare praksis alternativ medisin.


helse

· Hva er Micro Fracture Knee Surgery? 
· Har The Common Acne Products Work? 
· Metairie Personal Trainer For Health 
· Hvordan behandle knivstikk 
· Lær mer om Forensic Nursing 
· Symptomer på Alkoholholdige Behavior 
· Hvordan identifisere øvre luftveisinfeksjon Symptomer 
· Bruke lukt og smak for å finne din vitaminmangel! 
· Slik viser kostnadene ved Jenny Craig Food 
· Hva er de beste Over-the-counter slankepiller /appetittdempende midler?