Hvordan velge lesebriller

Når du tar deg selv holder på menyen eller avis på armlengdes avstand, er det tid for lesebriller. Du har kommet til det stadiet i utviklingen din som vil tvinge deg til å slå til lesebriller å lese noe innen fire meter av ansiktet ditt. Det er ikke så stor en avtale for å velge lesebriller som korrigere nær visjon uten å ødelegge flott utseende. Instruksjoner
en

Besøk din nærmeste stoffet butikken eller rabatt butikken. Egentlig kan du finne lesebriller i nesten hvilken som helst butikk eller butikk som tilbyr personlig pleie elementer. En lærd ophthamologist tyder på at det er greit å kjøpe helt gode lesebriller "av stativet."
2

De fleste kiosker utformet for å holde lesebriller har også en lesning prøve å hjelpe du bestemmer deg for hvor du skal begynne når du velger linser av riktig kraft. For å komme i gang, teste deg selv: følg instruksjonene på kortet som de forholder seg til avstand og makt (for eksempel hvis du må stå xx meter unna å lese dette, bruker 1,25). Hvis det ikke er noen instruksjoner, ta et par briller og begynne å lese alt som er i nærheten.
3

Velg et par briller som du tror kan være riktig korreksjon. Ikke bekymre deg om stil ennå, du er fortsatt læring hvilket nivå korreksjon fungerer best for dine øyne. Når du tror du har funnet de riktige linser, gå tilbake til lesingen eksempel å prøve dem ut. Hvis de ikke er perfekt, legg dem tilbake og prøve en annen korreksjon.
4

Når du har låst ned de nødvendige korrigerende linser, begynne å surfe på rack for en stil som du liker. Noen mennesker liker å lese briller som sitter lavt på nesen slik at de kan se over toppen av dem lett, og noen mennesker (eller noen andres barn) bryr seg ikke for denne looken, og foretrekker å gå med briller som passer perfekt mot sin ansikter.

helse

· Når du endrer Automatisk tankeprosess Du kan eliminere frykt for kjøring 
· HPV Hjem Treatment
· Olje Trekke helbreder Tooth Infeksjon 
· Hvordan smerte for å besitte hemorroider ? 
· Prenatal Røyking Effekter 
· Typer Ortopedisk Slag 
· Rullatorer Vs. Rolling Walkers: En rask sammenligning 
· Symptomer på en aneurisme 
· Hva er Long-Term bivirkning Fra Chemo behandlinger? 
· Forbedre helse og velvære med viktige næringsstoffer