Holde mennesker med Alzheimers Safe

Holde mennesker med Alzheimers trygt kan være en utfordrende oppgave. Ofte, ettersom denne sykdommen gjør sin jevn og nådeløse angrep på en persons tankeprosesser og hukommelse, irrasjonell og usikre atferd blir en hverdagslig sak. Sensoriske funksjoner kan bli et problem. Sight problemer er vanlig som flere områder av hjernen blir forbikjørt av denne lidelsen, og noen mister evnen til å føle varme og kulde. Motoriske ferdigheter kan bli kompromittert i tillegg, noe som gjør fall og skader mer sannsynlig. Ta noen grunnleggende hjem sikkerhetstiltak for å redusere noe av risikoen for de med Alzheimers sykdom. Instruksjoner
en

Secure farligste stedene i hjemmet, for eksempel dører som åpner ut mot trapperom, kjøkken eller garasje, eller skap som inneholder skarpe redskaper, kjøkkenutstyr eller farlige kjemikalier. Barnesikring er nyttige for skap og skuffer, og deadbolts kan brukes til ytterdører. Disse kan plasseres høyt opp på siden av eller i nærheten av bunnen, i stedet for den kjente plassering i nærheten av døren håndtaket, noe som gjør dem vanskeligere å overvinne. Også, hvis vandrende er en særlig fare, kan ytterdører være sikret med låser som krever nøkler for å åpne dem fra innsiden, holdt nøklene utilgjengelig når direkte tilsyn er ikke på plass. Imidlertid må disse tiltakene omfatte planlegging for nødutgang i tilfelle brann, kanskje en standard gjemmested for ekstra exit nøkler som skal holdes for bruk i nødstilfeller.
2

Lag optimale lysforhold for de med visuell svekkelser, slik at de har best mulig sjanse til å gjenkjenne farer i hjemmet. Blending skal være diffust, noe som kan gjøres ved hjelp av persienner eller persienner for å blokkere sollys og fjerne speil eller glass toppet bord. En enda nivå av lys i hele hjemmet er best, som mennesker med demens kan bli desorientert av variert lys mønstre. Dette kan oppnås ved å installere ekstra lysarmaturer i de mørkere områdene, for eksempel inngangsparti landinger og korridorer. Liberal bruk av natt lys mellom soverom og bad områder kan redusere forvirring når naturen kaller de sover timer.
3

Legg sikkerhetsfunksjoner til bad områder. Badet er et av de mest ulykken liggende områder av hjemmet. Installere sikkerhet håndterer rundt toaletter, vasker, dusj og badekar kan gi mye av beskyttelse for de med visuelle eller motoriske ferdigheter svekkelser, som kan sklisikre gummimatter på glatte områder. Spesialiserte tappekran vedlegg kan installeres som er utformet for å beskytte mot skolding å hindre skade for dem som ikke lenger er bevisst på varme og kulde, eller varmtvannsberedere kan justeres til et kjøligere temperatur.
4

fjerne hindringer som kan forårsake fall som den personen med Alzheimers navigerer rundt i huset. Kast tepper eller område tepper bør enten festes fast til gulvet eller fjernet. Gulv bør holdes klar av elementer som kan snuble i dem, og søl bør være ivaretatt umiddelbart. Omorganisere møbler for å tillate store, tydelige stier i hele hjemmet, spesielt hvis en rullator, stokk eller rullestol er i bruk.
5

Secure medisiner for å sikre at de ikke vil bli tatt uten tilsyn. Overdoser er vanlig i Alzheimers lider, som de kan glemme å ha tatt medisiner og gjøre det om igjen, doble den anbefalte dosen. Låste medisiner dispensere er en god løsning, mange arbeider på timere som kan stilles til å åpne når en dose skyldes. Holde medisiner i et låst skap eller et område som ikke er tilgjengelige for personer med Alzheimers er et annet alternativ.
6

Hold kjøleskapet klar av eventuelle tvilsomme matvarer. Personer med Alzheimers ofte mister evnen til å se forskjell på ferske matvarer og de som har tatt en tur til det verste. Rengjøring ut av kjøleskapet regelmessig og tydelig merking beholdere med innhold og dato er gode forebyggende tiltak for å hindre feil.
7

Installer røykvarslere i hjemmet og teste dem regelmessig. Tillate røyk under direkte tilsyn. Fjern komfyr knotter for å hindre ukontrollert bruk, eller slå av gass ventiler eller strømbrytere å deaktivere ovnen helt. Branner er en hyppig kilde til skade for de med Alzheimers sykdom.

helse

· Hvordan unngå over aktive blæren 
· How To Lose 7 pund FAST! 
· Pain Relief Fra gikt 
· Respirasjon Sykdommer 
· Hvordan bli kvitt en stygg lukt i kjøkkenet fra Vasker og Pipes
· Silica gel Farer 
· Hvordan fungerer Trinn to i AA 
· Hva er de syke effektene av arsen i vann? 
· Hva som forårsaker en Fryser uten mat å ha en dårlig lukt? 
· Slik fjerner føflekker med en holistisk lege