Hvordan bidra til at eldre har noe imot Øvelser

Som vi alder, vi ofte ikke husker ting også som vi gjorde da var yngre. Noen ganger er det fordi ofthe prosessen med aldring, hjerne over-belastning eller selvtillit tvil. Fuzzy tenkning kan også skje når eldre folk er deprimerte. Hjelpe eldre med tanke øvelser kan være hyggelig for dem, så vel som utfordrende, hvis det er eldre mennesker som du har omsorg for den har problemer tenker, her er noen ideer til tankene exercisesto hjelpe dem. Instruksjoner
en

Hjelp en senior statsborger for å komme ut av brunst. Eldre mennesker kan ofte ha et bestemt mønster eller rutine å gjøre ting på. Endre ting kan hjelpe hjernen re-tenke. Gjøre dem har ting i en annen rekkefølge i løpet av dagen, eller ta en annen rute når de går eller kjører. Slå dem har rekkefølgen å gjøre ting på. De kan holde den ny ordre på en stund, hvis de er en streng tidsplan keeper. Dette vil hjelpe dem til å føle mer kontroll og komfortabel. Forklar dem at det fortsatt vil være en tidsplan og orden på ting, vil det bare gjøres på en annen måte. Forklar dem at disse tankene øvelser vil forbedre sin tenkning.
2

Oppmuntre eldre folk til å prøve å ikke bruke sin dominerende hånd for hver oppgave. Åpne dem har dører, plukke elementer opp, kam håret, børste tennene eller bruke sine ur på motsatt side. Gjør tankene øvelser for begge sider av hjernen hjelper det holde seg aktiv og våken. Tilberede et måltid der alle ved bordet har til å bruke sin andre hånden til å spise hele tiden. Det kan være morsomt.
3

spille spill med aldring din kjære. Noen spill er bedre sinn øvelser enn andre, så velg de som gjør dem tror. Gjør de som unscramble eller lage ord. Det er noen veldig bra kortspill, som gale 8-tallet, er det gøy og samtidig utfordrende på samme tid. Eldre mennesker liker også å spille spill som tar dem på en tur ned memory lane. Dette hjelper dem til å huske gamle filmer, sanger og hendelser og er stimulerende tankene øvelser. Gjør oppgavene er også gode hjernetrimmere.
4

Hjelp eldre mennesker til å huske ting. Det trenger ikke å være noe vanskelig. Arbeid dem har på en ting en dag. Det kan være viktige telefonnumre som allerede er programmert i sine telefoner. I stedet for å trykke automatisk oppringt, huske dem har disse tallene. På den måten kan de ringe på en telefon, selv når de er borte. Hvis det er sanger som de elsker, har dem huske tekstene. Oppmuntre dem til å holde synge dem hele dagen. Det flotte med å hjelpe eldre med tankene øvelser, er at du gjør dem også. Hvis du holder opp det gode arbeidet, kan du ikke ha problemer med å huske eller tenke som du alder.

helse

· Typer av ADHD medisiner 
· Hvilke skader er forårsaket av Side og kollisjonsputer foran? 
· Hva du skal gjøre om en Trakk Neck Muscle 
· Hvordan Motta rask lindring av en forferdelig tannpine 
· Mål å strekke seg etter som en krisepsykolog 
· Er revmatoid artritt en årsak til osteoporose? 
· Vaporizers Tilby Klinisk Protected og pålitelig metode for Smoking 
· Hva er årsakene til Jelly Belly kreft? 
· Om skulder Kirurgi 
· Virker Akupunktur som behandling for Carpal Tunnel Syndrome?