Hvilke legemidler som er oppdaget av en Urinanalyser?

Mange arbeidsgivere krever pre-sysselsetting, tilfeldig og annen narkotika screening som et krav om ansettelse. Selv om andre testprosedyrer er tilgjengelig, vil de fleste bedrifter velger en fem-panel urinalysis narkotika skjermen som tester for fem vanlige misbrukte narkotika. Testing Standards

En arbeidsgiver som henter føderale kontrakter med byråer som Department of Transportation er lovpålagt å etablere narkotika testing retningslinjer og prosedyrer, inkludert pre-sysselsetting, post-ulykke, mistenksomhet og tilfeldig narkotika testing. Disse standardene er en metode for å bestride en positiv prøve, som gir bevis for å ha hatt en resept for den testet stoffet. Ifølge Federal Motor Carrier Safety Administration, som følger DOT regler, inkluderer standard 5-panel urinalysis, cannabis (THC), kokain, amfetamin, opiater og phencyclidine (PCP). Selv om det ikke er nødvendig å følge disse reglene, vil de fleste ikke-DOT arbeidsgivere også velge den 5-panel urinanalyse, som det er den mest vanlige og lett oppnåelig på nesten enhver medisinsk lab, og DOT testing kostnader er fastsatt i lov.

Marijuana

Marihuana, kan hasj eller THC metabolitter påvises i minst 3 til 5 dager og opptil 30 dager eller mer for kroniske brukere. Marihuana og hasj er ulovlig narkotika, men en juridisk, syntetisk THC derivat kjent som dronabinol kan også føre til en positiv urin skjermen. Dronabinol brukes til kvalme relatert til AIDS eller kjemoterapi, slik at det kan oppnås med en resept.
Kokain

Selv om kokain er tilgjengelig som en aktuell bedøvelse i enkelte sykehus, er bruken sjeldne. Følgelig er mest kokainbruk ulovlig og ikke unnskyldelig på en urinprøve. Kokain kan påvises i urinen i 1-4 dager, avhengig av metode for bruk, hyppighet og mengde.
Amfetamin

Amfetamin som metamfetamin, Dextroamphetamine eller andre former for amfetamin, inkludert reseptbelagte produkter, er vanligvis fjernet fra urinen innen 1-4 dager, avhengig av form. Metamfetamin og flere andre former er ofte misbrukt street narkotika, men det finnes flere ulike former for amfetamin som er tilgjengelig med en resept generelt for behandling av ADHD eller som en appetitt suppressant.
Opiater

opiater som heroin, morfin, kodein og syntetiske smertestillende midler som oksykodon og hydrocodone kan oppdages for 1-4 dager, avhengig av form, dets metabolitter og mengden og varigheten av bruk. Heroin er selvfølgelig ulovlig, men andre opiater smertestillende medikamenter er ganske vanlig og tilgjengelig på resept.
PCP

Fensyklidin (PCP) bruk er sjeldne. Siden det har ingen kjent medisinsk bruk, vil et positivt resultat ikke sies opp på en urinprøve. PCP kan oppdages for 3 til 7 dager for en enkelt bruker eller opptil 14 dager ved kronisk bruk.
Other Drugs

Selv om de fleste selskaper bruker fem-panel skjermen, kan enhver arbeidsgiver eller andre etaten også velge en single-agenten dopingtest for bare ett medikament, et mindre panel med færre medikamenter eller en større test, for eksempel en 10-panel test som ville inkludere ikke bare de fem-panel skjerm men barbiturater også som secobarbital, benzodiazepiner som diazepam eller alprazolam, metadon, methaqualone og propoxyphene. Alle disse medikamentene, bortsett methaqualone, er tilgjengelig på resept.

helse

· Hjem rette for Gum Pain 
· Gjør det vondt når en Kidney Stone Passes 
· Sport Skader i nervesystemet 
· Hjem Rettsmidler For Burns som du kan prøve hjemme 
· Venstre skuldersmerter bli kvitt dette Pain dag 
· Hvordan å ignorere Social Fear 
· En må gjøre Night hudpleie rutine 
· Hvordan leve med Hughes syndrom 
· Acne Laser Treatment Les mer om det 
· Kosmetisk Acne - enkel løsning som fungerer