Forholdet mellom depresjon og alkohol

Hvis du drikker for å bekjempe blues, kan du øke din risiko for depresjon. Dette gjelder særlig hvis du drikker til slutt stiger til det nivået som kan karakteriseres som alkoholmisbruk. Selv om den folkelige visdom har lenge hevdet at de som lider av depresjon har en tendens til å medisinere seg selv med alkohol, konkluderte nyere studier i New Zealand og USA at den omvendte --- drikking fører til depresjon --- er oftere tilfelle. New Zealand Study

En 25 år New Zealand studien, undersøkte resultatene av disse ble publisert i mars 2009 utgaven av Archives of General Psychiatry, sammenhengen mellom alkoholmisbruk og depresjon i en testgruppe av 1055 personer født i 1977. Alle test deltakerne ble kartlagt om livsstil og andre problemer på følgende alderstrinn: 17-18, 20-21 og 24-25. Mellom 17 og 18, rapporterte 19,4 prosent alkoholproblemer, og 18,2 prosent rapporterte alvorlig depresjon. Tallene i alderen 20-21 var 22,4 og 18,2 prosent, og 13,6 og 13,8 prosent, i alderen 24-25.
Tre modeller

data samles i New Zealand studien ble testet mot tre forskjellige modeller: (1) et gjensidig forhold mellom alkoholmisbruk og depresjon, (2) alkohol lidelser føre forsenkningen, og (3) fører til depresjon alkoholmisbruk. I oppsummering studiens konklusjon, Dr. David M. Fergusson skrev: "Denne analysen antydet at det beste tettsittende modell var en der det var en enveis forening fra alkohol misbruk eller avhengighet til alvorlig depresjon, men ingen motsatt effekt av alvorlig depresjon til alkohol misbruk eller avhengighet. "
California Study

Kelly C. Young-Wolff ved University of Southern California ledet en studie av nesten 5200 tvillinger som var alle minst 30 år. Studien søkte å finne ut om drikking for å forbedre ens humør hadde noe forhold til depresjon og alkoholisme. Young-Wolff understreket at studien ikke beviser at å drikke for å administrere humør direkte forårsaket enten alkoholisme eller depresjon, men gjorde viser at de som driver slik atferd økt sårbarhet for begge forholdene. Resultatene av denne studien ble publisert i august 2009 utgaven av alkoholisme:. Clinical & Experimental Research
andre bevis

Dr. Mark Jacob, i en artikkel som vises på PsychCentral nettstedet, bemerker at 30 til 50 prosent av alle alkoholikere også lider av alvorlig depresjon. Han påpeker at mens den første drink eller to kan synes å løfte ens humør, alkohol i det lange løp er "en depresjon som forårsaker narkotika." Han sier også at alkoholmisbrukere som også lider av alvorlig depresjon er på et betydelig høyere risiko for selvmord.
Hvorfor Link?

Selv om årsakssammenheng mellom alkohol og depresjon har ennå ikke blitt vitenskapelig identifisert, Drs. Achal Misra og Hamish McAllister-Williams spekulerer i at hjernens funksjon og psykososiale koblinger kan spille en rolle. I en artikkel på NetDoctor nettstedet, sitere de paralleller mellom virkningene av alkoholisme og depresjon på hjernens funksjon. På det psykososiale front, forfatterne antyder at stressende livshendelser kan tjene som en trigger for både alkoholisme og depresjon, mens omsorgssvikt og dårlige foreldre i barndommen er faktorer sett ofte i bakgrunn av alkoholikere og de med depresjon.

helse

· Homeopatisk behandling av Acid Reflux 
· Gjennomgang av Garmin Forerunner GPS Fitness Watch 
· Hvordan Cider eddik å behandle leddgikt 
· Herb Grinders er klar Mer Superior Når det kommer til funksjoner og finesser. 
· Hvordan behandle Poison Oak Med Havregryn 
· Hjelpe hårvekst med progesteron 
· Hvordan sjekke en Medicare Kravstatus 
· Laser Teeth Whitening behandlinger som Work 
· Hvordan unngå periodontal sykdom 
· Feriemål i India for å nyte ferien og indiske feriepakker