Symptomer på ADD i tenåringer

ADD ( Attention Deficit Disorder ) er en lidelse preget av konsentrasjonsvansker . Thehealthcenter.info sier at selv om ADD kan vises i barn , symptomene ofte forverres i løpet av tenårene . Heldigvis er den lidelsen behandles. Foreldre kan bidra ved å lage tidsplaner , støtte sine barn følelsesmessig, og sørge for at tenåringer holde tritt med sine studier . I klasse

I videregående skole , kan lærerne oppdager tegn til ADD som ufullstendige oppgaver, lateness og mangel på forberedelse til prøver. Addvance.com sier at mange tenåringer med ADD er svært intelligent, men deres symptomer kan maskere deres intelligens .
Med familie og Peers

Ifølge Addvance.com , kvinne tenåringer berørt av ADD erfaring humørsvingninger , irritabilitet og stress oftere enn kvinnelige tenåringer som ikke har ADD . Unge mennesker med ADD også engasjere seg i impulsiv adferd mer regelmessig. Webmd.com indikerer at slik oppførsel kan omfatte eksperimentering med narkotika og alkohol.
Andre tegn

tenåringer med ADD erfaring problemer med å holde styr på en tidsplan. De kan kjempe for å balansere sport og utenomfaglige aktiviteter med lekser og husarbeid . En rotete rom kan også være et tegn på ADD i en tenåring . Unge mennesker er berørt av ADD ofte mangler konsentrasjon og organisatoriske ferdigheter som trengs for å opprettholde en ren og organisert stue.

helse

· Slik behandler gikt 
· Rimelig Kosmetisk tannbehandling Oppmuntre Reise til Ungarn 
· Hvordan Administrer du Forstøveren behandlinger? 
· Tegn og symptomer på leveren Ulcers
· Life Cycle av Filariasis 
· Om Enterobacter aerogenes Bacterium 
· Behandling for skallethet 
· Innledende bivirkninger av Seroquel 
· Hva forhold tilsier en Service hunden? 
· Adrenal Tumor Symptomer