Hvordan velge en fødselslege

Hvis du planlegger å bli gravid eller allerede er gravid, trenger du en fødselslege. Du må starte søket etter en god ob /gyn hvis du ikke allerede har en lege som vil gi svangerskapsomsorg. Først må du finne en fødselslege og da vil du trenger å fin en som vil gi deg den høyeste grad av omsorg. Instruksjoner
en

Be om anbefalinger for fødselsleger fra venner og familiemedlemmer som allerede har hatt babyer. Skriv ned navnene på fødselsleger som synes å være den mest populære, slik at du kan følge opp legene er av interesse for deg.
2

Bruk en lege søk på nettet for å finne fødselsleger i ditt område. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke har venner eller familie i området som kan gi deg råd om kvalitet graviditet omsorg leverandører. Nettsteder som WebMD.com gjør det enkelt å finne potensielle leger i eller i nærheten din by /tettsted.
3

Forskning listen over fødselsleger at du har trukket opp etter ber om henvisninger og online søk. Det finnes måter som du kan lære mer om disse helsepersonell. Snakk med din primære omsorg lege for å finne ut om de har jobbet med noen av fødselsleger på listen din. Besøk fødselsleger kontor å vurdere miljøet av deres fasiliteter. På dette besøket, kan du også snakke med andre vordende mødre du møter på venterommet for å finne ut hvor mye de liker fødselslege.
4

Gjør en avtale med fødselslege som du har bestemt å være ditt beste valg etter all forskning. Din første prenatal avtale gir deg en mulighet til å bli kjent med din lege. Still spørsmål for å avklare omfanget av hans eller hennes kunnskaper. Du kan snakke med OB for å lære hvor de gikk på college, hvor lenge de har vært praktisere medisin og enda en omtrentlig antall barn de har levert.
5

Vær sikker på at du er komfortabel med fødselslege du har valgt. De vil være å ta vare på deg og babyen din i mange måneder. Selv om de er en utmerket lege, hvis du ikke føler deg komfortabel og rolig med legen din, de er ikke det beste valget. Du trenger en lege som du ikke vil føle seg sjenert til å snakke med når du har en bekymring om din graviditet.

helse

· Hvordan lage en betaling på Medicare Del B gebyrer 
· Alkoholholdige fettlever Symptomer 
· Hva får folk til å ikke bruke bilbelte ? 
· Bli kvitt strekkmerker For Free Alt du trenger å vite 
· Hvordan søke om Nevada Medicaid 
· Private Home Care 
· Reise Rullestoler En viktig funksjonalitet, design og størrelse 
· Hvordan Sammenlign Da Vinci Skallfasetter til tradisjonelle Dental Skallfasetter…
· Hvordan beregne fett gram Needed Per Day
· Old-aksjebrev