Workplace Health & Safety Practices for Aged Care

The sykehjem omsorg innstilling må ha strenge helse og sikkerhet politikk, prosedyrer og praksis. Eldre beboerne kan være mer utsatt for ulykker og fall enn andre kundegrupper. Det er også viktig å erkjenne at ulykker og fall kan ha mer alvorlige konsekvenser hos eldre klient. The Occupational Health and Safety Administration (OSHA) er det organ som har overordnet ansvar for å sikre sikkerhet på arbeidsplassen. Politikk
Risikovurderinger bør være på plass.

eldreomsorgen innstillingen må ha et sett av helse og sikkerhet politikk. Disse bør forholde seg til spørsmål som: bading, administrasjon av medisiner, og sikker bruk av mobilisering utstyr. I tillegg til dette, bør risikovurderinger være på plass for alle beboerne. Disse bør omfatte: mobilitet, press området omsorg og ernæring. Ansatte bør være klar over de retningslinjer og trygge rutiner, og de bør få passende opplæring i brann prosedyrer og sikker løft og forflytning.
Særlige risikoer

Selv om mange eldre mennesker er frisk og rask, vil den alderen bryr arbeidsplassen må forholde seg til spesielle risikofaktorer. Noen eldre mennesker er skrøpelige og har problemer med mobilitet. Dette øker risikoen for fall. Hos eldre personer med osteoporose (benskjørhet), er sjansene for brudd er høyere. Noen eldre mennesker har sensorisk svekkelse, og dette kan øke risikoen, kanskje i misjudging avstander og ikke ser hindringer. Et fravær av rot er viktig i eldreomsorgen innstillinger.
Rapportering og registrering
p Det er viktig at alle ulykker og endringer i tilstanden til beboerne, er hensiktsmessig rapportert og registrert. Disse postene er viktig, hvis senere rettssaker oppstår. Registreringer av ulykker kan også danne et nyttig grunnlag for å analysere mønstre av ulykker. Et eksempel på dette ville være å finne at flere ulykker skjer på et bestemt tidspunkt på dagen. Alle ansatte bør få opplæring på opptak og rapportering.

helse

· Panikkanfall medisiner: Fortsett med forsiktighet 
· Symptomene på Blæreforstyrrelser 
· Exposed acne behandling vurderinger 
· Effektive Kiropraktikk markedsføring strategier 
· Den beste medisin for spedbarn med skjoldbrusk problemer 
· Myelomatose Kombinasjon Treatment
· Er Toprol en MAO-hemmer? 
· Hva er elektroforese brukes til? 
· Hvordan bruke Doryx 
· Hvordan få Cozy in Bed