Definer Utnyttelse gjennomgang

Helse forsikringsselskaper er ansvarlig for å gi helsetjenester dekning garantert til den forsikrede. Utnyttelsen anmeldelsen er en metode der disse selskapene kan administrere sine kostnader når forespørsler om medisinsk dekning er presentert. Det gir også den forsikrede ekstra garanti for at deres behov for helsetjenester blir dekket. Identifikasjon

Utnyttelse anmeldelsen er en prosess som brukes til å bestemme nivået av medisinsk nødvendighet av en gitt anmodning om helsetjenester. Det er generelt brukt etter behandlinger, hvor den medisinske data er analysert i helheten for å bestemme dens effekt og effektivitet i både tjenester og costs.Utilization anmeldelser er også gjennomført for å sammenligne eksisterende pasientfiler mot retningslinjene standarder. Denne delen av anmeldelsen - som inkluderer pasient, lege, sykehus og lab data - hjelpemidler helsetjenester forsikringsselskaper i å oppdatere sine standarder for behandling, slik at de kan gi mer effektive og kostnadseffektive tjenester i fremtiden
med Hensyn

Før behandling og påfølgende utnyttelse anmeldelse, helsetjenester forsikringsselskaper generelt instituttet en precertification prosessen med å godkjenne eller nekte behandlinger før de administreres. Forsikringsselskapene har som regel retningslinjer om begrensninger av deres dekning som gjelder nødvendigheten av medisinsk treatment.So, er precertification prosessen som brukes for å hindre flere out-of-pocket utgifter til pasienten. Informasjonen er samlet om den medisinske behandlingen forespørsel, som omfatter pasientinformasjon, helse historie, symptomer, diagnose, laboratorieresultater, og den nødvendige behandlingen for den nåværende tilstanden.
Bilder Samtidige Anmeldelser

p Det er to typer utnyttelse anmeldelser, samtidige anmeldelser og retrospektive anmeldelser. Samtidige omtaler oppstå under Healthcare behandlingsprosessen og er for det formål å overvåke nødvendigheten av behandlingsform og kostnadseffektivitet. Samtidige vurderinger kan oppstå under pasientens innleggelse eller poliklinisk care.Concurrent er brukt for å vurdere behandling plan for en gitt helsetilstand og til å søke godkjenning for andre gratis behandlinger som finnes på forsikringsselskapets forhåndsgodkjennelse listen. Informasjonen er samlet om gjeldende behandling og fremdrift av pasienten, og det er sendt inn for godkjenning. De er også brukt til å bestemme nivået av poliklinisk behandling som er nødvendig etter sykehusinnleggelse.
Retrospektiv

Den retrospektive anmeldelsen er den andre typen utnyttelse gjennomgang. Disse brukes når medisinsk behandling allerede har skjedd, før varsle helsesektoren forsikringsselskapet. Denne typen vurdering er da underlagt forsikringsselskapets godkjenning eller avslag av helsetjenester services.Retrospective vurderinger råd forsikringsselskaper muligheten til å sammenligne tjenester og kostnader til lavkostland helsetjenester eksempler for samme behandling. Informasjonen blir deretter kryssrefererte til behandling mottatt av pasienten, og tilbydere og sykehus aktivt gi dokumentasjon for denne prosessen. Retrospektive vurderinger brukes når nødvendige precertifications ikke ble kjøpt, for eksempel i nødstilfelle, livstruende helsetjenester prosedyrer som er tidskritiske.
Appeal

Noen ganger utnyttelse vurderinger resultat i helsevesenet forsikring fornektelse av dekning for gitt behandling. Selv om dette kan virke som den endelige avgjørelsen, er det en appell prosess i stedet for de som ønsker sine krav å bli revurdert. Sende inn en klage er en tid-sensitive prosedyre. Klagen må inneholde hvorfor det opprinnelige kravet ble avslått, og de støtter papirarbeid og helse poster på behovet for kravet skal godkjennes. Kontakt forsikringsselskapet umiddelbart hvis de bestemmer seg for å sende inn en klage for en avslått kravet.

helse

· Hva en HLR Course Innebærer 
· Fem gode ideer for din skjønnhet tannbehandling metoder 
· Hjem rettsmidler for acne arr - Endre Facial Utseende 
· Noen gode grunner til å bruke The Best Anti-aging Eye Cream 
· Spontanabort Skilt og første trimester Blødning 
· Lose Skjemmende Belly Fat Før It Hurts Your Health 
· Finn en kvalitet Stamford tannlege nær deg 
· Teeth Whitening systemer som fungerer og som varer 
· Hvordan forberede urte hjem rettsmidler for gingivitt Gum Disease 
· Årsaker til lavt nivå Testosteron