Hvordan tjene penger på salg kroppsvæsker

Selge kroppsvæsker blir en stadig mer populær måte å tjene litt ekstra penger. Denne artikkelen detaljer som kroppsvæsker kan selges og hvordan du skal gå om det. Du trenger:
En sunn kropp
Ingen overførbare sykdommer
Vis flere instruksjoner
en

PlasmaThe mest opplagte måten å tjene penger på er gjennom å selge blod for pengene, som vanligvis gjøres gjennom donasjon sentre. Hva du får betalt for er faktisk ikke blod, men plasma, og prosessen sies å være mye mer smertefullt enn å gi blod er vanligvis.

Screening prosessen gjøres vanligvis ved senteret før selve donasjon er behandlet, og krever at du er fri for sykdommer som kan overføres gjennom blodet, og at det er trygt for deg å gi blod eller plasma selv

Plasma donasjoner vil netto deg $ 30 -. $ 80 per sesjon.
2

OrgansIn noen land er det vanlig for folk å ha sine organer fjernet av en lege, og å selge dem for store pengesummer. Er lovene om denne praksisen i USA variert, men det er sikkert ulovlig i noen.

Selv om mange tenker på dette som en lyssky svarte markedet type affære, er det offisielle kanaler i noen steder som kan beskrives tas. Søknadsprosessen innebærer en ganske omfattende batteri av tester for å sørge for at orgelet er funksjonell og som du kan leve uten det

fleste organer vil hente mellom $ 20 000 -. $ 60 000, men sjekk lovligheten i ditt land før du går spør legene å fjerne noe.
3

Sperm og EggsBoth menn og kvinner kan tjene penger fra sine kjønnsorganer ved å selge sperm og egg hhv. De potensielle donorer blir undersøkt for en rekke arvelige egenskaper og plager, og er pålagt å være i god helse. Det er til og med åpne markeder for sperm spesielt hvor vellykket eller godt utseende menn kan kommandoen tusen for en enkelt hetteglass med sperm deres.

Sæddonasjon er mye mindre arbeid da eggdonasjon, som krever daglige injeksjoner av fruktbarhet narkotika hver dag i en måned for å øke antall egg høstes. Det er også en mindre operasjon for å fjerne egg som bærer den vanlige risikoen

Forvent å gjøre $ 60 -. $ 120 per prøve for sperm og $ 2000 -. $ 7000 per måned for egg donasjoner
4

SurrogacyCarrying en baby i ni måneder for noen andre er potensielt en av de bedre opptjening måter å tjene penger fra din egen kropp. Bare kvinner kan gjøre dette selvfølgelig som menn mangler riktig utstyr. Denne praksisen er ulovlig i enkelte steder, men er en voksende industri.
P Det er risiko selvfølgelig med denne typen virksomhet, som for eksempel det faktum at mange kvinner synes det er vanskelig å gi opp en baby de har gjennomført i ni måneder. Det er også den vanlige risikoen forbundet med å ha en baby

Surrogacy vil vanligvis tjene $ 20000 -.. $ 70 000 for ni måneders arbeid

helse

· Workshops, spill og aktiviteter for Developmental Disabilities 
· Hva er Cape Aloe Leaf? 
· Plexus brachialis Therapy Aktiviteter 
· Hvordan rengjør du gjør 
· Hvorfor langsom metabolisme med Age ? 
· Menopause homøopatiske midler 
· Hva Er Ena Screen for Hep C? 
· Redusere mage fett for bedre helse og skjønnhet 
· Typer av Peak Flow Meters 
· Symptomer på slutten stadier av alkoholisme