Law & Ethics for medisinsk Karriere

Mange yrker har etiske retningslinjer som guide enkelte utøveres atferd. I den medisinske profesjon, disse etikk er spesielt viktig, som medisinske fagfolk er ansvarlig for helse og gjenvinning av sine pasienter. Følgende avsnitt vil gi deg en oversikt over medisinsk etiske prinsipper og hvilken rolle de spiller i den medisinske profesjon. Historie

første medisinsk etikk koder for leger ble etablert av American Medical Association i 1847, samme år foreningen ble stiftet. AMA ble den første nasjonale profesjonell medisinsk forening etablert i verden.
Betydning

Ifølge AMA hjemmeside, er etikk prinsipper skapt av AMA ment å skape enhetlige standarder for oppførsel, utdanning og opplæring for helsepersonell.
Endringer

Den siste endringen til AMA medisinske prinsipper skjedde i 2001, under en årlig møte holdt i Chicago. Det har bare vært fire endringer i AMA medisinske prinsipper siden sin etablering:. I 1903, Har 1957, 1980 og 2001

2001 liste over prinsipper inkludert to artikler som ikke var i 1980 listen over prinsipper. Den første nye artikkelen prinsippet VIII, sier at en lege vil vurdere sitt ansvar til en pasient av overordnet betydning mens han er ansvarlig for pasienten. Den andre ny artikkel, prinsipp IX, sier at leger vil støtte tilgang til helsetjenester for alle mennesker.
Medisinsk Lover

Medisinsk malpractice lover ta medisinske situasjoner der en Legen har blitt beskyldt for å opptre i strid med de etiske prinsipper som styrer den medisinske profesjon. Vanlige malpractice dresser adresse situasjoner der en lege er anklaget for å handle på en uaktsom måte, for eksempel å unnlate å gi riktig behandling eller unnlater å diagnostisere en pasient.

helse

· Hva er i tanning piller? 
· Bivirkninger av en Livmorhalskreft Vaksinasjon 
· Lutein Beriket Multi Vitamin Supplements 
· Racing på spor Bring The Adrenaline Rush Innenfor Syklister 
· Hvordan bruke Shiatsu for Kvalme 
· Hensikten med Nebulizers 
· NutriSystem Mat og hvorfor du bør prøve det 
· Hva er medisinsk teknologi? 
· Hvordan Stopp mobbing på bussen 
· Tegn og symptomer på depresjon hos kvinner