Hvordan skrive en annonse for en medisinsk praksis

Det er mange helse-omsorg leverandører tilgjengelig, så det er viktig for leger, spesialister og andre medisinske fagfolk til å presentere seg på en måte som appellerer til kundene. Deres annonser skal gjenspeile kvaliteten på pleien de gir. Uansett hvor de annonsere - på TV, radio, internett, i aviser eller blader, etc. - overbevisende reklame kopi er nøkkelen. Instruksjoner
Hvordan skrive en annonse for en medisinsk praksis
en

Forskning praksisen som du jobber - sine spesialiteter og historie - og gjør deg kjent med behovene til sine pasienter.
2

Se på massevis av eksempler på typer annonser du er forventet å skrive. Du kan trekke inspirasjon fra dem og få et inntrykk av hva slags tone de vanligvis bruker. "Medical Marketing & Media Magazine" fokuserer på å gi fagfolk det siste innen reklame fra det medisinske feltet.
3

Tenk på holdningen du prosjektet i annonseringen kopi. Morsomme eller lys-hearted annonser for en plastisk kirurg som spesialiserer seg på rynke fjerning kan fungere godt, men de er ikke egnet for en medisinsk praksis arbeider med alvorlige sykdommer.
4

Kom opp med en minneverdig jingle eller slagord som fanger opp hva den medisinske praksis har å tilby. Dette kan ta litt tid å få rett, men det er avgjørende. Igjen er din holdning viktig: For de "morsomme" medisinsk praksis, kan det være lurt å vurdere et spill på ord (for eksempel: "Get skiver til en god pris" kan fungere for en kosmetisk kirurg med en underholdende personlighet.) <. br>
5

Fyll mange sider og avvise mye av det du skriver. Skrive annonser er brainstorm-intensivt arbeid. Du vil ikke ende opp med å bruke det meste av hva du putter ned, men du vil dra nytte av å utforske alle mulighetene.
6

Fine-tune din kopi. Reklame eksemplar må være kort og konsis.
7

Spør kunden å vurdere det endelige utkastet av annonsen. Ta noen tilbakemeldinger og bearbeide annonsen etter behov.

helse

· Symptomer på hepatitt B infeksjon 
· Pressure Points for migrene Relief 
· Alternative Cancer Therapies 
· Reflux Pain Relief 
· Livmorhalskreft - 3 måter oppdage det tidlig 
· The History of Lavender Oil 
· Botemidler for gjær infeksjoner 
· Brystreduksjon Recovery tips 
· Få det beste fra Sensual Male Massasje Terapeut 
· Flass Symptomer og Natural Utbedring som du bør vite