Universal forholdsregler i Home Health Care Setting

Universal forholdsregler er et system av beskyttelse laget av Centers for Disease Control and Prevention i et forsøk på å hindre spredning av blodbårne patogener. Personer som yter helsehjelp i hjemmet må være bevisste på, og følg nøye, disse sikkerhetsprosedyrer for å sikre at de ikke blir smittet med en allmennfarlig smittsom sykdom i løpet av å gi omsorg. Ved å følge disse retningslinjene nøye, kan hjemme helsepersonell vesentlig redusere deres risiko for å pådra en potensielt dødelig blod-borne sykdom. Håndvask

Hjem helsepersonell bør vaske hendene før og etter hver kontakt med pasienten eller pasientens kroppsvæsker. Håndvask med varmt vann og antibakteriell såpe ikke bare reduserer risikoen for overføring av en blod-borne sykdom, men også reduserer sannsynligheten for at hjemmet helsepersonell vil utilsiktet smitte pasienten med en annen smittsomme sykdommer, som forkjølelse eller en influensavirus.
Glove Iført

Helsepersonell bør beskytte hendene med hansker helst de kommer i kontakt med menneskelig kroppslig væske. Hvis arbeideren er regelmessig nødvendig for å komme i kontakt med kroppsvæsker, bør han holde hansker på sin person til enhver tid for å forberede dette vanlig foreteelse. Hvis arbeideren ved et uhell kommer i kontakt med en kroppslig væske med avdekket hender, bør han vaske sine hender så snart som mulig med antibakteriell såpe.
Pasient Kroppslig Fluid Clean-up

For å unngå utilsiktet kontakt, bør arbeiderne rydde opp kroppslige væske som pasienten utviser så raskt og fullstendig som mulig. Oppkast, blod og urin bør renses opp med kjemikalier som er godkjent for bruk med menneskelige væsker. Forsiktig opprydding av disse kroppsvæsker sikrer at eventuelle sykdommer pasienten besitter ikke er overlevert til enten arbeidstaker eller et annet medlem av husholdningen.
Needle Lagring og avhending
< p> Needle stikk kan potensielt spre blodbårne patogener. Alle ubrukte nåler bør lagres i en hard-sided container for å hindre utilsiktet nål stikk. Brukte nåler skal kastes på forsvarlig måte i godkjente beholdere. Arbeidere regelmessig bruke nåler med sine i hjemmet pasienter, bør de utarbeide spesielle bestemmelser for disse skarpe medisinske forsyninger, sette opp en nål stasjon for lagring og deponering. Hvis nåler er lite brukt engangskanyle lagring og beholdere til avhending er tillatt.

helse

· Stopp Putting Up With Love Handles 
· Definisjoner av helseforsikring Georgia personvern Words 
· Behandling av psoriasis Med AcuDevice 
· Ulempene ved å ta Boniva eller Fosamax 
· Hva er behandlingen for prostatakreft & Bone Cancer? 
· Hjem rette for Herpangina Pain 
· Hvordan behandle en skadet hodet 
· Hvordan aggresively Unn Alzheimers 
· The Art Of Listening 
· No-Sugar Diet Plan