Health Care Regler Om hjemmesykepleien

Regler de lisensierte sykepleiere lovlig kan gi varierer etter spesialitet. Et hjem omsorg sykepleier har noen autonomi fordi de ikke blir direkte overvåket og har ingen umiddelbar støtte når situasjoner oppstår . Kjenne lover og regler er nøkkelen til suksess som et hjem sykepleier. Gjennomgang Federal Regulations

Gjennomgå regelverket hjem helsevesenet . Du må oppfylle visse sykepleie kriterier for å overholde føderale forskrifter og til å motta Medicare refusjon .
Gjennomgang State Nurse Practice Act

Hver stat har ulike regler for sykepleiere . De fleste stater skille mellom de juridiske plikter og ansvar for en RN ( sykepleier ) og LVN /LPN ( Licensed Yrkesfaglig /Licensed Practical Nurse ) , som veier tungt på de juridiske ansvaret for RN .

Gjennomgang Organizational politikk

Hvert hjem helseorganisasjon vil ha sine egne retningslinjer og prosedyrer som styrer ansatte oppgaver og forpliktelser . Disse retningslinjer og prosedyrer må være i overensstemmelse med føderale og statlige reguleringer , men de kan være strengere for å forbedre kvaliteten på omsorg for pasientene.

helse

· Angstanfall håndtere angst din er å redusere engstelige tanker! 
· Hvilke vitaminer kan tas for Ufrivillig? 
· Pleie Soft & Beautiful Skin Naturligvis 
· Definisjon av C + + String Function
· Medisiner og behandlinger for livmorhalskreft 
· Hvordan Heal fra brokk kirurgi 
· Hvordan rens med Sea Salt 
· Slik håndterer Artrose Pain 
· Hvordan behandle Slow Healing Venøse Insuffiency Sår 
· Hjem rette for brystet lunger hos spedbarn