Hvordan være en Director of Nursing i Long-Term Health Care

Som direktør for sykepleie i enhver innretning, vil du møte en svært komplisert jobb, og en langsiktig omsorg anlegget vil legge sitt eget lag for komplikasjoner. Som direktør for sykepleie, vil du være ansvarlig for arbeidet i hele pleie-team. Noe av ansvaret inkluderer å skape arbeidsplaner for laget ditt, tildele oppgaver og prosedyrer til sykepleiere, sporing regulatoriske endringer og rapportering viktig informasjon til leger og mindre personale og administratorer. Ved å utvikle et tett organisert system for rapportering og kommunikasjon, kan du hjelpe laget ditt opprettholde svært effektiv pleie. Instruksjoner
Utvikle organisatoriske systemer
en

Schedule en konsekvent daglig møtetidspunkt for sykepleie team. Som direktør for sykepleie, vil du være ansvarlig for å sørge for at omsorg går riktig og poster blir nøyaktig oppdatert. Gjennomføre hvert møte i et etablert for å gjøre teamet komfortabel med dine forventninger, tilrettelegge sin beredskap. Spør om problemer med den enkelte pasient skal behandles eller sendes videre til leger. Gjennomgang poster for fullstendighet mens de problemer eller hendelser er fortsatt friskt i hodet av de ansatte.
2

Spor regulatoriske endringer, teknologiske endringer og politiske endringer. Ifølge Bureau of Labor Statistics, medisinske ledere arbeide i "et stadig mer komplekst regulatorisk miljø." Som direktør for sykepleie, må du holde deg oppdatert på mange nye forskrifter og tilhørende politiske endringer for å sikre forståelse og etterlevelse av de ansatte. Bruk den daglige personalet møter for å diskutere kommende endringer, svare på spørsmål om endringer og planlegge flere treningsøkter.
3

Utvikle et system for kommunikasjon med medlemmer av familiene til din langsiktig omsorg pasienter. Pasienter i en langsiktig omsorg anlegget har spesielle behov for å ta opp, som behandling preferanser for kronisk sykdom og end-of-life planlegging. Oppmuntre familien innspill og engasjement i denne prosessen. Forklar alternativer til pasientenes familiemedlemmer. Koordinere behandlingsplan diskusjoner med familiemedlemmer, pasienten og dine ansatte. Utvikle et praktisk system for oppdatering beslutninger og å gjøre endringer i behandlingsplanen. Forberede seg på forhånd for medisinske utgivelser og juridiske dokumenter, da dette forbedrer livskvaliteten for pasienten og reduserer stress for familien under vanskelige faser av pasientens sykdom.
4

Utvikle et organisert system for rapportering for medlemmer av det medisinske personalet og andre omsorgspersoner. Du vil være ansvarlig for bestått viktig pasientinformasjon samlet inn av sykepleier teamet til leger og andre ansatte. Utvikle rapporter for sykehusledelsen om nødvendige politiske og prosessuelle endringer som problemer oppstår. Inneholde opplysninger om bemanning og planlegging problemstillinger innenfor teamet. Holde en daglig logg over pasientinformasjon, team informasjon, og viktige hendelser for å bruke som referanser for rapportene.
5

Spor sykepleierutdanning nivåer. Sørg for at alle medlemmene av pleie-teamet er skikkelig trent på felles prosedyrer, anlegg politikk, bruk av utstyr og sikkerhet protokoller. Planlegg følsomhet treningene for håndtering av end-of-life og kronisk sykdom utviklingen i langsiktig omsorg pasienter. Plan regelmessig kurs for sykepleie team. Disse øktene kan brukes til å lære nye prosedyrer, tog på nye deler av utstyret, gjennomføre politiske endringer og oppdater opplæring på eksisterende praksis.

helse

· Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke 
· Slik styrer Svette Naturligvis 
· Om Lege Ansvarsområder 
· Tegn på kvikksølvforgiftning 
· Hvorfor folk har flere Nose Jobs 
· Tonisk-kloniske anfall lidelse 
· Tegn og symptomer på juvenil revmatoid artritt 
· Velg A Natural Cream mot eksem Relief 
· Årsaker til kronisk halsbrann 
· Naturopathic behandling for irritabel tarm syndrom