Hvordan skrive en Policy & Prosedyre for rengjøring en Suge Machine

Holde et sug maskinen ren er viktig for helsen til en pasient som er avhengig av en. Riktig rengjøring av maskinen hindrer bakterier og andre forurensninger fra å komme inn i maskinen og gjennom den, inn i pasienten. Ved å ha en skriftlig policy om frekvens og ansvar for rengjøring av maskinen, og en tydelig skriftlig prosedyre på hvordan du utfører rengjøring, er det lett å være sikker på at systemet holder seg ren og kjører godt. Instruksjoner
en

Samle opplæring i bruken av hver av inntaks maskiner i bruk i anlegget ditt. Sammenlign rengjøring retninger og bestemme seg for en frekvens for hver rengjøring oppgave. Disse vil omfatte tømte flaske, skylling eller vasking av den samling flasken, og desinfisering av flasken og slangen, samt tørke ned på utsiden av maskinen. Velge en frekvens for hver av de oppgaver. For eksempel, hvis man innstiller firma desinfisering hver 4 dager og en annen etter 3 dager, skrive fremgangsmåten for rengjøring etter 3 dager. Også sammenligne de anbefalte renhold løsninger for alle maskinene i bruk. Hvis de ikke er det samme, kan det hende du må skrive en egen rens prosedyre for hver maskin.
2

Skriv en prosedyre som beskriver hvordan og hvor ofte maskinene vil bli rengjort på ditt nettsted eller anlegget. Dette bør også omfatte inspisere delene for slitasje eller skader og bytte av filter, hvis det er aktuelt. Hvis det er mulig, skriver en prosedyre gjelder for alle maskiner. Hvis forskjellene mellom prosedyrene for rengjøring er for stor, skriver flere prosedyrer, hvert tydelig merket med sug maskinene de gjelder for.
3

Lag en sjekkliste for oppgaver knyttet til inntaks-maskin vedlikehold. Inkluder boksene for å krysse av som hver oppgave er gjort, og en boks for en medarbeider til første etter at han har fullført dem. List opp ukedagene nedover venstre side av papiret og oppgaver over toppen. Det kan være lurt å markere daglige oppgaver i en annen farge enn de mindre hyppige oppgaver.
4

Utpeke ansatte eller endringer som vil være ansvarlig for rengjøring av inntaks-maskiner. Sørg for at hver person på skiftet er opplært av deg, eller med så veileder som har fått opplæring i prosedyren. Sørg for at hver person forstår at hun er ansvarlig for å følge prosedyren og signere loggen.
5

Oppbevar renhold sjekklister og ark som beskriver prosedyren på et hensiktsmessig sted, enten med hver enkelt pasients papirene på rommet hans , eller i en perm på et sentralt sted, slik at det er lett for ansatte å spore rengjøring informasjon. Sjekke loggene ofte og inspisere utstyr for å sørge for at det blir renset riktig, spesielt når denne nye prosedyren er implementert. Det er mye lettere å lære god praksis enn å unlearn dårlige.

helse

· Levaquin Koblet til sene brudd 
· Hvordan øke trivsel blant ICU Sykepleiere 
· Hva er det Råd & vink for tannregulering? 
· Hvordan unngå flekker Dental Skallfasetter 
· Malathion Effekter på et foster 
· Hva Amiodaron er brukt for 
· Morsomme måter å undervise førstehjelp til Youths 
· Hvordan åpne en glassampulle 
· Magnesiumoksid bivirkninger 
· Slimete kolitt Symptomer