Hvordan finne en Medicaid Lege

Medicaid er en føderal og statlig regjeringens program som gir helseforsikring til de som er fattige eller eldre. Antall leger som aksepterer Medicaid varierer fra stat til stat, så å finne en kan være lett for en person, men vanskelig for en annen. Instruksjoner
en

Kontakt Medicaid leverandøren ved å finne nummeret på baksiden av din forsikring kortet. Be om en bok med en liste over leger som aksepterer Medicaid. Det skal sendes i posten. Porto vil bli betalt av avsenderen, og det er ingen avgift for heftet. Disse bøkene gir Medicaid pasienter med leger, tannleger og annet.
2

Besøk Medicaid hjemmeside (se Ressurser). Den har en katalog der du kan finne leger i ditt område som er imot Medicaid.
3

Finn koblingen for statens Medicaid-programmet. Disse kan bli funnet gjennom Statens Fordeler hjemmeside (se Ressurser). Programmet side for staten vil gi en oversikt og detaljer av leger i ditt område akseptere Medicaid.
4

Besøk din lokale helsestasjon eller sosial service byrå for å be om informasjon om leger akseptere Medicaid. Det kan være i stand til å henvise deg til et kontor eller gi deg en brosjyre eller mer informasjon om Medicaid leger.
5

Ring din nåværende lege kontor og spør om han er å akseptere Medicaid.


helse

· Middle Ear barotraume Behandling 
· Arrowroot Powder og dens mange bruksområder 
· Medisinsk bruk for japansk Knotweed 
· Hva Pre-Op tester har du å ha for bariatric kirurgi? 
· Hvordan behandle en Box Jellyfish Sting 
· Hvordan bruke en CPAP-maskin 
· Hva er tålmodig Management? 
· Viktigheten av Malarone 
· Indometacin Side Effects 
· Hva er medisiner Stalevo?