Medicaid dekning i Illinois

Medicaid er et føderalt og statlig finansiert helseforsikring program utviklet for å hjelpe visse grupper av trengende individer. Illinois tilbyr en Medicaid-programmet at det pr 2007 ifølge Kaiser Family Foundation, har over 2 millioner registrerte. Kvalifiserte pasientgrupper

Illinois Medicaid dekker bare visse grupper. De omfatter gravide, eldre (65 år og eldre), personer med nedsatt funksjonsevne, mennesker som er blinde, barn under 18 år, foreldre /omsorgspersoner til barn under 18 år, og de med brystkreft og livmorhalskreft .
Hvordan kvalifisere

Medlemmer av de kvalifiserte gruppene må oppfylle visse inntekter valgbarhet retningslinjer som er typisk basert på den føderale fattigdomsgrensen retningslinjene. Valgbarhet for utvalgte mødre og spedbarn (under ett år gammel), gravide kvinner, og de med brystkreft og livmorhalskreft innebærer inntekt ikke høyere enn 200 prosent av fattigdomsgrensen retningslinjene, som beregnes til $ 1805 for enslige og $ 2428 for par i 2010. Andre foreldre og barn (over ett år gamle) kan bringe inn mer enn 133 prosent av fattigdomsgrensen retningslinjene, som beregnes til $ 1200 for enslige og $ 1615 for par i 2010. Det er ingen aktiva rammer for disse gruppene. Har

Eldre, funksjonshemmede og blinde personer de strengeste Medicaid retningslinjene i Illinois, som de kan bringe inn mer enn 83 prosent av den føderale fattigdomsgrensen retningslinjene, ifølge Kaiser Family Foundation. Dette beregnet til ca $ 739 for enslige og $ 1009 for par i 2010. Eldre, funksjonshemmede og blinde kan også ha mer enn $ 2000 i eiendeler dersom én eller $ 3000 i eiendeler hvis gift.
Fordeler

Illinois Medicaid er et omfattende helsetjenester program som tilbyr en rekke helsetjenester, inkludert legebesøk, sykehus besøk, legevakt, psykisk helse, familieplanlegging og medisinsk utstyr og forsyninger. Den dekker også sykehjem omsorg, langsiktig omsorg og dental fordeler.

Illinois Medicare tilbyr også et komplett reseptbelagte stoffet pakke som fungerer på egen hånd, og for eldre og funksjonshemmede, arbeider med Medicare Part D, den Medicare reseptbelagte stoffet nytte.
Medicare Savings Program

For eldre og funksjonshemmede som er like over valgbarhet retningslinjer, tilbyr Medicaid også Medicare Savings programmer som kan hjelpe med noen av kostnadene ved Medicare. De med inntekt under 135 prosent av fattigdomsgrensen retningslinjene kan kvalifisere for en viss grad av fordeler.
Hvordan søke

å søke om Medicaid eller Medicare Savings Program, du må gjøre det i person på en Illinois Department of Human Services kontor. De som er forhindret fra å gå inn på kontoret i person på grunn av helsemessige årsaker kan sende inn en søknad i posten.

helse

· Slik unngår du at muskeldystrofi 
· Hvordan behandle Coral Stings 
· Hvordan kan du få beste resultatet fra Supplements 
· Hvordan temme en Quail 
· Hva er Salmonella Enteriditis? 
· Hypercalcemia & Osteoporose 
· Hvor mange Øyelokkene Katter Har ser? 
· Over-the-Counter vorte fjerning 
· Hva er årsakene til Ear Smerter? 
· Tegn og symptomer på Asperger sykdom