Slik unngår du at muskeldystrofi

Fordi muskeldystrofi er en genetisk lidelse, er det ingen måte å forebygge sykdommen. Det er mange genetiske tester tilgjengelig for å avgjøre hvorvidt en person er sannsynlig å ha et barn med muskeldystrofi. Disse testene bidrar til å gjøre mennesker med en familie historie av sykdommen beslutninger om familieplanlegging. Instruksjoner
en

Snakk med legen din eller OB /Gyn om deg og mannen din medisinske historie. Diskutere om genetisk testing er en god ide for deg før du prøver å starte en familie.
2

Få anbefalinger fra legen din om genetisk testing fasiliteter og leger som er spesialister i gen lidelser. Det er veldig viktig å jobbe med en genetisk spesialist sammen med din fastlege for å få mest nøyaktig diagnose.
3

Be for alle tester tilgjengelig for å bestemme din risiko for overføring av muskeldystrofi på å et barn. Foreløpig tester ikke er tilgjengelige for alle typer muskeldystrofi, men forskerne har mange av de former for muskeldystrofi dekket av genetisk testing.
4

Diskuter prenatal screening for muskeldystrofi hvis du allerede har stiftet familie eller har et barn med sykdommen. Preborn screening tillater tidlig behandling planer og tid til å forberede et barn med muskeldystrofi.
5

Bruk nyfødt screening for å ha barnet testes for muskeldystrofi. De nyfødte har et batteri av screening-tester for å utelukke visse forstyrrelser og gi behandling når det er nødvendig. Spør neonatal lege hvis muskeldystrofi screening er riktig for barnet ditt.

helse

· Fysioterapi øvelser med A Home Health Aide 
· Spine Anatomy 
· Hvordan finne en spesialist for din medisinske tilstand 
· The Future Of farskap testing 
· Tobakk Fakta 
· Stopp Snorking enheter som vil bidra til å løse din søvnapné Problem 
· Briller For You 
· Hva er farene ved Pco Eye Surgery ? 
· Hvordan gjøre en korsryggen Lunge 
· Latex overmadrass-ganske muligens den største siden skivet brød