Idaho Medicaid Rules & Regulations

Medicaid er et statlig drevet, føderalt og statlig finansiert helseforsikring program for visse lav inntekt populasjoner. Hver stat dekker de eldre og funksjonshemmede, gravide kvinner og barn som oppfyller krav til inntekt i henhold til Medicaid. Idaho Medicaid-programmet dekker også lav inntekt kvinner med brystkreft eller livmorhalskreft eller pre-kreft. Du kan søke om Medicaid ved å laste ned et program fra Idaho Institutt for helse og velferd hjemmeside (se ressurser) og sende det i person til din lokale helse og velferd kontoret, via faks eller per post. Statsborgerskap /bosted

Du må være en Idaho bosatt og en amerikansk statsborger eller juridisk ikke-borger å kvalifisere for Idaho Medicaid.
Inntekt grenser

Inntekt grensene må være oppfylt for å kvalifisere for Medicaid. Følgende grenser er nøyaktig som av juni 2010. Hvis du er gravid og bor alene, er inntekten grensen $ 1201 per måned. Hvis du er gravid og bor i en husholdning med et forsørget barn under 19 år med to totalt antall personer, er inntekten grensen $ 1615 per måned. For en husholdning med tre er det $ 2030 per måned, for fire er det $ 2444 per måned, for fem grensen er $ 2859 per måned, er for seks er det $ 3273 per møll, grensen for en husholdning på syv $ 3688 per måned, og for åtte det er $ 4102 per måned for graviditet dekning. Legg $ 415 for hver ekstra husstandsmedlem å bestemme inntektsrammen for husholdninger med en størrelse større enn åtte. Hvis du mottar Medicaid grunn til å være eldre, funksjonshemmede eller annen grunn, kan du kontakte din lokale avdeling for helse og velferd kontor for å finne ut dine spesifikke inntektsramme.
Resource Limits

Per juni 2010, ressurs grenser er vanligvis $ 1500 for en individuell og $ 2250 for et par.
Ditt ansvar

Alle innrullert i Idaho Medicaid må holder seg til det ansvar som er skissert i programmet håndbok. Ansvaret omfatter å gi riktig og fullstendig informasjon om deg selv og din situasjon, rapportering av endringer så snart som mulig, å betale ut-av-lomme for tjenester som krever en sunn Connections henvisning hvis tjenesten er tilgjengelig før du ber om en henvisning, slik at du åpner en leverandør som aksepterer Medicaid og betale eventuelle kostnader deling, co-betalinger og premier på en riktig måte. Unnlatelse av å overholde disse ansvar kan resultere i tap av Medicaid dekning.
Svindel /misbruk
p Hvis du begå svindel, for eksempel misrepresenting informasjonen for det formål å oppnå fordeler som du ellers ville være kvalifisert eller bryte andre regler av programmet, kan du miste dekningen enten midlertidig eller hvis overtredelsen er alvorlig nok, i en mannsalder. Du kan også bli tiltalt og bli pålagt å tilbakebetale fordelene du mottok.

helse

· Hva er årsaken til Eksem hos voksne? 
· Hvordan sette gummistrikk på en kablet Jaw 
· Hvordan gjenkjenne acid reflux hos barn 
· Informasjon om Pride Mobility 
· Medicare Forskrift for Hospital Patient Transport 
· Hvordan beregne Skritteller trinn i Weight Watchers 
· Hvordan kan De 3 Day Tuna Diet virkelig hjelpe deg Slanking og mister vekt? 
· Hjem rettsmidler for tannbleking 
· Fakta om Metylfenidat 
· Clinical Trial Ledelse