Valgbarhet for Home Care Services for Children

Foreldre omsorg for et barn med en funksjonshemming eller svekkende sykdom kan finne seg følelsesmessig og økonomisk anstrengt. De intensive kostnader og krav til medisinsk behandling kan gå utover en families midler. Det er når de slår til private og offentlige helseforsikring ressurser. Den føderale regjeringen gir spesielle hensyn til barn som trenger intensiv medisinsk behandling. Foreldre må forstå deres valg og arbeide gjennom noen ganger komplekse programmer og prosesser som trengs for å sikre hjelp. Privat forsikring

Barn som omfattes av foreldrenes privat gruppe helseforsikring kan vanligvis få hjem helsevesenet. Private planer har normalt hjemme helsetjenester bestemmelsene selv om de kan variere mye. Vanligvis, hvis en lege ordre hjem helsetjenester for barn - særlig hvis barnet har en ødeleggende eller terminal sykdom eller uførhet - en assurandør vil betale for tjenestene pr plan regler. I mange tilfeller betaler forsikring for bare en prosentandel av de totale hjemmetjenesten kostnader, og foreldre er ansvarlige for til dels store gjenværende beløp.
Medicaid

Den føderale Medicaid-programmet gir medisinsk dekning til de med lav inntekt, funksjonshemmede og familier i økonomisk motgang. The Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS) kontrakter screening og mange administrative oppgaver til statlige etater. Som et resultat, må foreldre som ønsker å kontrollere sine barns valgbarhet og søke kontakt med sin state department of health. Retningslinjene er nasjonale selv om hver stat driver sin berettigelse prosessen på sin egen måte.
Basic Kvalifikasjoner

Lav inntekt er en primær forutsetning for Medicaid. For eksempel Medi-Cal - Californias Medicaid byrå - brukt en årlig per husholdningsinntekt på $ 40,000 eller mindre som en grov kvalifiserende estimat. Men Centers for Medicare og Medicaid Services krever hvert tilfelle for å motta individuell vurdering å ta hensyn til en familiens eiendeler og finansielle ressurser. Antallet personer i en husholdning og det totale økonomiske bildet spiller en stor rolle i byrået bestemmelser. CMS gir spesielle hensyn til funksjonshemmede og syke barn i fare for å bli tatt ut av hjemmet for mangel på hjemmebaserte tjenester. Etaten oppfordrer alle som tror de kan kvalifisere til å besøke deres tilstand Medicaid kontor for en konsultasjon. Det finnes også online valgbarhet sjekker verktøy på Benefits.gov.
Social Security

Barn som kvalifiserer for Supplemental Security Income (SSI) fra Social Security Administration (SSA) er automatisk kvalifisert for Medicaid. Den SSA problemstillinger fordeler hvis "barnet har en medisinsk bestembare fysisk eller mental svekkelse eller svekkelser som resulterer i merkede og alvorlig funksjonelle begrensninger." SSI bestemmelser resultat fra en grundig undersøkelse av et barns tilstand og familiens økonomi. Familier trenger ikke nødvendigvis å være lav inntekt til å motta SSI, men trenger å demonstrere økonomisk motgang som følge av barnets funksjonshemming. En vellykket program for SSI vil gi rett til barnet til Medicaid som vil i sin tur betale for hjemmetjenester.

helse

· Slik fjerner en vorte fra en Lip 
· Hjem rettsmidler for magesmerter 
· Tannlege skremme Skjul Off Of You? 
· Hvordan å unngå en ubehagelig Mouth Gjær infeksjon 
· Liste over gunstige bakterier 
· Acid Reflux Cure Cure Acid Reflux dag 
· Dental Health Products 
· Symptomer på mage Parasitter 
· Migrene og Sinus Relief 
· Hvordan ta Sublingualt Drops