Hvilke typer utstyr Har Medi-Cal Cover?

Medi-Cal er Californias versjon av Medicaid. Det tilbyr helseforsikring til familier og enkeltpersoner som er i alderen eller deaktivert, med inntektsnivå under den føderale fattigdomsgrensen. Under programmet, voksne og barn får medisinsk dekning, men dental dekning tilbys bare til barn under 18 år. I tillegg til å dekke farmasøytiske behov og besøk til primærleger og spesialister, dekker Medi-Cal mange fasiliteter for å sikre helse og sikkerhet for sine mottakere. Long Term Care

Long Term Care (LTC) fasiliteter tilbyr round-the-clock omsorg for pasienter med terminal medisinske tilstander, permanente funksjonshemminger, demens, utvinning danner en skade eller en sykdom som er forventet å vare mer enn 30 dager. De blir ofte kalt sykehjem. Privat forsikring dekker sjelden langsiktig omsorg anlegg med mindre en person har spesiell dekning. Av denne grunn bør en person sjekke inn Medi-Cal valgbarhet når en kjær er innlagt på en LTC anlegget.
Sykehus

Medi-Cal dekker alle California fylke sykehus og de fleste private sykehus. Tjenestene inkluderer semi-private rom, kirurgiske fasiliteter, diagnostisk testing og laboratoriearbeid. Det er viktig at sykehuset kjenner pasienten er på Medi-Cal for å sikre at tjenestene og leger som brukes av pasienten akseptere Medi-Cal.
Klinikker

Medi-Cal dekning inkluderer mange døgnbehandling og poliklinikker som anlegg som tilbyr dialyse, kjemoterapi, heroin avgiftning, rehabilitering og fysioterapi. Det inkluderer også sentre for AIDS-programmer, voksen dag helsevesen, psykologiske tjenester og hospice omsorg programmer. Noen klinikker som spesialiserer seg i et syn, er audiology, tale terapi, akupunktur og kiropraktikk også dekket.
Durable utstyr

Medicare dekker ofte holdbart utstyr som oksygen, søvnapné maskiner , Nebulizers, blodsukker skjermer, insulin, katetre, senger, rullestoler, rullatorer, krykker Ortopediingeniør. Som skal dekkes, anlegget skal være inngått avtaler med Medi-Cal og det må være en medisinsk grunn til at utstyr er nødvendig. Forhåndsgodkjennelse kan være nødvendig.
In-Home Care

Selv om det ikke er et anlegg, gjør Medi-Cal dekke i hjemmet omsorg til pasienter som trenger hjelp dagligdagse gjøremål som bading, dressing, shopping, matlaging og rengjøring. For grunnleggende behov, kan pasienten velge sine egne state-lisensierte leverandører. Medi-Cal dekker også i hjemmet sykepleier omsorg for å begrense lengden på opphold på et sykehus. En sykepleier som har en tendens til medisinske behov som sårpleie, administrere medisin og intravenøs behandling tilbyr denne tjenesten.

helse

· Fordeler med Bioperine 
· Hvordan forberede for din første OBGYN Besøk 
· Total kneoperasjon & Artroskopi Forskjeller 
· Typer leddgikt som forårsaker Nedre Vertebrae Forringelse 
· Bistro MD Vs. Biggest Loser Playing The Health spill 
· Hvordan sjekke en Doctor for malpractice 
· Hvordan identifisere Elder overgrep og omsorgssvikt 
· Akutt Bihulebetennelse Symptomer 
· Best Madrass For Back Pain 
· Hva er årsakene til Long -Term Hodepine?