Ny prosedyre Koder for Mental Health Services

The American Academy of Professional coders er en verdensomspennende organisasjon som gir medisinsk koding sertifisering, utdanning, nettverk og anerkjennelse for medisinsk koding fagfolk. Medisinsk programmerere gjennomgang medisinsk dokumentasjon i pasientjournaler, identifisere og kode fullførte behandlinger og prosedyrer, og forberede fakturering for pasienter og forsikringsselskaper. Riktig koding er nødvendig for å identifisere prosedyrer og tjenester, det må oppfylle forsikring og føderale forskriftskrav, og feil koding kan påvirke refusjon fra forsikringsselskapet, Medicaid og Medicare. Psykisk helsearbeidere avhenge profesjonelle programmerere å produsere nøyaktig dokumentasjon og fakturering for betaling og rapportering formål. Typer
p Det er flere store helsetjenester koding systemer utviklet av American Medical Association og Verdens helseorganisasjon: CPT, HCPCS, ICD-9 og ICD-10. AMA skriver, opphavsrett, og årlig oppdateringer CPT koder og HCPCS koder. CPT koder, for Current Prosedyre terminologi, er tallkoder for prosedyrer gjort på poliklinisk basis og /eller i en lege kontor. HCPCS koder, for Healthcare Common Procedure Coding System, er alfanumeriske koder for forsyninger, produkter og tjenester som ikke faller inn under CPT koding, for eksempel en walking støpt eller ambulansetjenesten. For Medicare og Medicaid fakturering, CPT koder er nivå én og HCPCS koder er nivå to.

WHO skaper og oppdateringer ICD-koder for diagnose, prosedyrer og innleggelse sykehustjenester som et internasjonalt klassifikasjonssystem. Dens formål utover ren fakturering til klassifisering og overvåking av helse og sykdom i grupper og befolkninger over hele verden. ICD-9 koder brukes i USA, men anses ineffektiv og foreldet ved The American Health Information Management Association. De fleste andre land bruker ICD-10-koder. Centers for Medicare og Medicaid Services utstedt en endelig regel i januar 2009 som bestemmes oktober 2013 å være den startdatoen for den amerikanske adopsjon av ICD-10.
Oppdateringer

CPT koder oppdateres årlig av AMA i sin manuelle Legens Current Prosessuelle Terminologi, med endringer og tillegg som ankommer opptil fire ganger i løpet av året. Du kan bestille denne håndboken ved å ringe 1-800-621-8335, det er tilbudt i papirkopi eller i elektronisk utgave

WHO vurderinger og reviderer ICD-koder med jevne mellomrom.. Sine offisielle retningslinjer utgitt av CDC og er tilgjengelig på www.cdc.gov /NCHS. Det er mange nyhetsbrev og abonnementstjenester, samt kurs og workshops, for å holde fagfolk oppdatert på de årlige endringer og eventuelle endringer som gjøres i løpet av året, og yrkesorganisasjoner holde sine medlemmer underrettet om de nyeste kode revisjoner. Organisasjoner som American Nurses Association, American Psychiatric Nurses Association, American Psychological Association og National Association of Social Workers alle har koding ressurser til å bistå medlemmene.
Oversight

Flere styrende organer --- og noen statlige reguleringer --- er involvert i utvikling og bruk av medisinsk klassifisering og kodeverk. Vaktbikkjer inkluderer Verdens Helseorganisasjon, American Health Information Management Association, American Medical Association og Centers for Disease Control. The Health Insurance Mobilitet og Accountability Act er et viktig stykke lovgivning om saken.
Fordelene

Feil koding årsaker betaling forsinkelser, slik at de mest nøyaktige koding fagfolk vil være sanne verdier til sine organisasjoner. Ved hjelp av koder som er utgått eller endret vil resultere i returnert fakturering og omarbeiding av dokumentasjon. De mest aktuelle og oppdaterte koder mer nøyaktig reflektere de nyeste medisinske prosedyrer og teknologier, og å vite og forstå disse gjenspeiler profesjonalitet, nøyaktighet og kompetanse.
Expert Insight
p Det er mye støtte tilgjengelig for profesjonelle programmerere som må holde deg oppdatert med koder og systemer. Med et mangfold av trening, er lærerikt og referanse ressurser tilgjengelig, både gjennom tradisjonelle og nyere elektroniske ruter, komplekse, utviklende arbeid for medisinsk fakturering koding mer tilgjengelig enn noensinne.

helse

· Hvorfor Mus er flotte dyr ? 
· Slik tester for Salmonella 
· Hvordan behandle leddgikt med Burdock 
· Spar penger på en høy kvalitet Aluminum Scoop Båre 
· Theres No Sammenligning når det kommer til design, funksjonalitet og størrelse…
· Holistisk Alternativ til Hypertension Medisinering 
· Slik handler for en gym medlemskap 
· Leger og tannleger 
· Hvilken type Virus Er Polio? 
· Hvordan en Oxygen Machine kan øke Salons Forretninger