Hvordan lære CPT & ICD Codes

Besitter sterke koding ferdigheter vil tillate deg å jobbe i noen disiplin av helsevesenet. Læring CPT (nåværende prosessuelle terminologi) og ICD-9 (International Classification of Diseases) koder er en nøkkelkomponent til medisinsk fakturering /koding. Instruksjoner
en

Kjøp bøker om medisinsk koding for å forstå det grunnleggende. Se etter de nyeste versjonene ved medisinske bokhandlere på nettet som er godkjent av American Medical Association (AMA). CPT og ICD-9 er egne bøker og håndtere ulike sett av koder. CPT er for prosedyrer (hva legen gjorde med deg) og ICD-9 er for diagnostisering (hvorfor du er der for å se lege).
2

medisinsk fakturering /koding klasser på nettet eller på en lokalt college som er akkreditert. Disse klassene er en flott måte å lære det grunnleggende og kan gjøres i ditt eget tempo. Klassene starter med medisinsk terminologi, anatomi og fysiologi, og jobbe opp til å forstå CPT og ICD-9-koder og hvordan du bruker dem. Tenk
3

bli sertifisert i medisinsk koding, og pass at det er godkjent av AMA. Noen sertifiseringer for å vurdere er CCS (sertifisert koding spesialist) og CPC (sertifisert profesjonell koder), som begge vil lære deg koding grunnleggende i et sykehus og en lege kontor.
4

Arbeid i et legekontoret for å lære om medisinsk koding. De fleste kontorer er villig til å trene gratis hvis du jobber for dem for en avtalt periode. Arbeid i legekontor gir deg den beste hands-on erfaring for koding.

helse

· Hva er Nedsatt kreft? 
· Tegn og symptomer på vitamin D-toksisitet 
· Slik fjerner Tanning At Home 
· Slik utfører Post-Mortem Care 
· Slik Cure Sore Throat 
· Vekttap Centers - Best Vekttap Centers 
· Hvordan Stopp Urinveisinfeksjoner fra MS 
· Hvordan ta piller hvis du ikke kan svelge dem 
· Slik Stop Svette - Sweat No More 
· Supplerende Graviditet Forsikring i Missouri