Hva er Nedsatt kreft?

Nedsatt kreft, også kjent som nyrecellekarsinom, er en type nyrekreft der svulster utvikler seg i de små rørene i nyrene som filtrerer blodet og flytte avfall. Symptomer

Vanlige symptomer på nyre kreft inkluderer blod i urinen, rygg og flanke smerte, hevelse i magen, smerter i magen, vekttap og en utmagret utseende. Andre generelle symptomer på sykdommen kan være feber, trøtthet og forstoppelse.
Årsaker

Den eksakte årsaken til nedsatt kreft er ukjent, men det forekommer oftere hos menn i alderen 50 til 70. Risikofaktorer for sykdommen inkluderer genetikk, røyking, dialysebehandling, høyt blodtrykk, overvekt og eksponering for asbest.
Diagnose

Nedsatt kreft er vanskelig å diagnostisere, men tester av nyrene vil bli utført hvis en lege mistenker tilstedeværelsen av sykdommen. Disse testene inkluderer røntgen, blod og urin tester, ultralyder og CT-skanner.
Behandling

Kirurgi for å fjerne hele eller deler av de berørte nyre er den typiske behandling for nyrecellecancer. Hvis kreften har spredt seg til andre deler av kroppen, vil kirurgi ikke være effektiv og medikamentell behandling kan gis.
Prevention

nyrecellecancere kan forebygges ved holde kroppen i god helse, begrense eksponering for sigarettrøyk og asbest, og straks søker behandling for eventuelle eksisterende nyresykdommer.

helse

· Teeth Whitening Og Getting Married 
· Trening og Osteoporose Forebygging 
· The History of Home Healthcare 
· Hva er behandlingen for hyperaktivitet hos barn? 
· Cancer Prevention 
· Hvordan overvinne en ekstrem frykt for Flying 
· Mat for en sunn Brain
· Drug & Alcohol Rådgiving Teknikker 
· Vite mer om bioteknologiselskap 
· Hvordan Pack en Wound