Slik konverterer diagnostiske prosedyrer til Open CPT Coding

Når det er mulig, foretrekker en lege til å bruke den mest minimalt inngrep tilgjengelig for å utføre en prosedyre eller surgery.The prosedyrer er vanligvis gjort på poliklinisk basis, og dermed eksponere pasienten for mindre potensial for infeksjon. Healing er raskere, og pasienten kan vanligvis gjenoppta normale aktiviteter raskt. For eksempel en diagnostisk laparoskopi er en prosedyre som tillater en lege å se direkte på innsiden av en pasientens mage eller bekken, inkludert egglederne, eggstokkene, livmor, tynntarm, tykktarm, vedlegg, lever og galleblære. Et meget lite innsnitt er gjort i magen. Diagnostisk laparoskopi er ICD (International Classification of Diseases) kodet som 54.21. En kode for laparoskopi brukes når det er den eneste prosedyren utføres (f.eks diagnostisk laparoskopi). Imidlertid, noen ganger den diagnostiske undersøkelse utvikler seg til en åpen kirurgi. Spørsmålet etter gjennomføring av operasjonen er hvordan å fakturere for det. Du trenger:
Current CPT koding guide (Current Prosessuelle Terminologi)
Current ICD-9 guide
Vis flere instruksjoner
en

Kode mer invasiv prosedyre bare for Medicare pasienter. Hvis en laproscopic prosedyre begynte, CPT kode 54.21 men ble ikke ferdig som kirurg besluttet at en åpen prosedyre av galleblæren fjernes CPT kode 47605 ble medisinsk nødvendig, kode den åpne prosedyre (47605) bare. Den referansemateriale for Medicare koding er korrekt koding Initiative, opphavsrett holdt av CMS (Centers for Medicare og Medicaid).

ICD koding og CPT koding bestemme gebyr for kirurgen. Faktisk, det er visse ICD koder og CPT koder som er gjensidig utelukkende og bør aldri bli fakturert sammen. For eksempel er en ICD-kode i forbindelse med en prostata gjensidig utelukkende til en CPT-kode for kne endoskopi. De er ikke i slekt.
2

hjelp av en modifier er feil hvis pasienten er på Medicare. Modifikatorer er suffikser til CPT koder som legger ytterligere definisjonen til koden. Ting blir forvirrende når fakturering for en laproscopic prosedyre som blir til en åpen prosedyre fordi det er modifikatorer som synes å gjelde for denne svært situasjonen. Mens de fleste forsikringsselskaper følger Medicare fakturering prosedyrer, noen gjør velger not.Some billers å følge American Medical Association Gjeldende Prosessuelle Terminologi manualen. Selv om CCI og CPT manualer er svært like. AMA gjør avvike fra CCI koding som gjør det mulig for mer sjenerøs bruk av modifikatorer som kan føre til en høyere lege betaling.
3

For forsikringsselskapene som følger CPT retningslinjer, og legger modifier -53 til CPT kode 54.21 er riktig. Modifier 53 betyr utgått prosedyre.

Andre programmerere kan legge modifikator 22 til åpen anbudskonkurranse 47605 som dekoder til uvanlig prosedyre. Dette er bare riktig på anledninger hvor det var betydelig tid og krefter involvert i avvikling en diagnostisk prosedyre for å utføre en åpen kirurgi.

For en Medicare pasient prosedyren skal kodes som 47605.

For et privat forsikringsselskap riktig koding er vanligvis 54,21 til 53 etterfulgt av 47605.

I begge tilfeller, galleblæren kirurgi var et eksempel, til riktig kode for selve åpen prosedyre at kirurgen utført har være en kodet.

helse

· Konsekvensene av flere Bee Bites 
· Hva er en Alzheimers Support Group Meeting? 
· Om Burdenko Vann & Sports Therapy 
· Hvordan bli kvitt Vitiligo 
· Wellness Nyhetsbrev Ideas 
· Urter for overgangsalder 
· Hvordan bruke Play terapi for å behandle autisme 
· Komorbiditet angstlidelser 
· Påvirker Røykestopp Medisin Absorpsjon? 
· Hvordan øke bevisstheten om støy og Noise Pollution