Regler og forskrifter i Georgia Medicaid fordeler for sykehjemspasienter

Noen sykehjem i Georgia krever privat-betaler bare, selv om de fleste akseptere Medicaid-finansierte beboere. Disse Medicaid-godkjente boliger oppleve statlige inspeksjoner og forskrifter på en jevnlig basis. The Georgia Department of Medical Assistance forvalter statens Medicaid-programmet med sine kompliserte regler. En senior nødvendig å gå inn en assistert-levende omsorg anlegget, ønsker å bevare de fleste av hennes eiendeler for hennes familie og bør forstå kompleksiteten av loven hun står overfor. På denne tiden, gjør forsikringsselskaper ikke gi en viktig kilde til finansiering for sykehjem. Valgbarhet

Valgbarhet for Medicaid midler til en assistert-levende omsorg anlegget må tilfredsstille tre komponenter. Den første av disse omfatter medisinske grunner - den personen må kreve et nivå av omsorg - kun tilgjengelig på et sykehjem. Den andre dekker inntekter og tredje dekker eiendeler. For å kvalifisere må senior ikke tellbar eiendeler av mer enn $ 2000. Et hjem kan unntas fra dette økonomiske kravet, noe som gir en ektefelle fortsatt bor der, eller det er innstilt på den delen av søkeren å vende tilbake til hjemmet. Andre unntak er en in-resident omsorgsperson som bodde i huset i løpet av en opptjeningstid.
Eiendeler

Mange seniorer overføre eiendeler til slektninger i et forsøk på å kvalifisere for Medicaid finansiering. Det er mulig å gjøre dette, men fallgruvene følge. I noen tilfeller oppstår det en "look-back"-perioden der Medicaid administratorer se på hva som skjedde i måneden er før en senior aksept i omsorgsboliger hjem. Overførte eiendeler er delt på gjennomsnittlig månedlig kostnad på anleggets avgifter. Senior kan ha å komme opp med penger for disse månedene.

Verner

I Georgia er et sykehjem bosatt lov til å holde $ 30 i måneden for henne personlig bruk. Resten er betalt mot hennes sykehjem kostnader. En person bosatt i endring fra private betale til Medicaid-betalt kan ikke bli bedt om å forlate en Sykehjem omsorg anlegget av den grunn. Georgia har et ombud som undersøker eventuelle klager fra sykehjemsbeboere eller slektninger.

helse

· Hva er fordelene med en Body Massage? 
· Paraneoplastic syndrom og Lung Cancer 
· Om Aromaterapi Diffusorer 
· Den ideelle pH-balanse for kropp og måter å oppnå det 
· Hva er det optimale Kolesterol Number? 
· Om choking farer 
· Yaz prevensjon Safety Advarsler 
· Non-Medical Home Care Provider Medicaid Krav 
· Hvilke medikamenter kan forårsake perifer nevropati? 
· Egenskapene til Benzen