Senior Living i Savannah , Georgia

Designet for å møte behovene til den enkelte beboere , senior levende anlegg i Savannah , Georgia er tilgjengelig for uavhengige og avhengige pensjonister. Mange fasiliteter tilbyr en kombinasjon av tjenester som streber etter å overvåke de medisinske og sosiale behovene til beboerne . Assisted Living

omsorgsboliger i Savannah gi medisinsk og daglig aktivitet bistand til beboerne . For eksempel tilbyr Habersham House på Habersham Road i hjertet av Savannah en rekke terapi og forvaltning av beboer medisinering. I tillegg sørger et nødanrop system og på stedet pleiepersonalet at beboerne får den oppmerksomheten de trenger, når de trenger det .
Independent Living

Uavhengige levende anlegg søke å gi innbyggerne frihet til å leve sine liv i et fellesskap av jevnaldrende. Myrene i Skidaway Island tilbyr transport , renhold, et forretningssenter utstyrt med datamaskiner og Internett tilgjengelighet, samt golf og hobby workshops .
Memory Care
< p > Pensjonist med Alzheimers og demens krever spesiell pågående omsorg for å sikre deres komfort og tryggheten til sine familier . The Savannah Cottage Memory Care anlegget vier sin omsorg til disse beboerne . I tillegg til medisinsk behandling og aktiviteter ledelse, holder anlegget beboerne trygge benytte en elektronisk styrt dør .

helse

· Fire Essential tiltak du bør ta når tenker på å anskaffe en tatovering! 
· Hva kan jeg legge på Chigger Bites å stoppe Kløe? 
· Hva vi bør vite om LASIK Eye Surgery? 
· Naturlige måter å stoppe Hoste 
· Noe du bør vite om behandling for anoreksi 
· Psykoaktive stoffer og deres effekter 
· Hva er et NSAID? 
· Kandidater for protese Eyes 
· Hvordan oppdage omsorgssvikt eller overgrep av en omsorgsperson 
· Wire Wheel Brush Hazards