Hvordan overvinne Arachnophobia

En fobi er en irrasjonell frykt som fører folk til å unngå fryktede objektet, samt situasjoner som kan føre til kontakt med det. Edderkoppfobi er en frykt for edderkopper. Det er en av de mest vanlige fobier, men det finnes måter å overvinne denne frykt. Instruksjoner
en

Forstå fobier. Å vite at det er en irrasjonell frykt og at sjansene for skade som kommer til deg er slank til ingen er et viktig skritt i å overvinne den.
2

Bestem hva din endelige målet vil bli. Vil du være fornøyd hvis edderkopper fortsatt plaget deg, men ikke sende deg inn i en panikk? Eller vil du ønsker å være helt komfortabel med dem? Bestemmer seg for hvor mye av fobi du ønsker å overvinne vil hjelpe deg å nå et realistisk mål.
3

Forskning edderkopper. Folk har en tendens til å være redd for det ukjente. Vite fakta om edderkopper skal hjelpe deg innse at frykten er berettiget (se Ressurser).
4

Få komfortabel med edderkopper som er langt unna. Se på bilder av edderkopper og minne deg selv at det er ingenting å være redd for, alternativt stå på den andre siden av et rom som har en edderkopp i det
5

Lag en plan på hvordan de skal. håndtere edderkopper på en nærmere basis. Gå se en edderkopp utstilt på zoo eller besøke en venn som har et kjæledyr edderkopp. Vandre i skogen er bundet til å ta deg forbi en edderkopp på enkelte punkt.
6

Hold fobi i sjakk ved regelmessig utsette deg selv for edderkopper i noen form til du ikke lenger er redd for dem.

helse

· Hvordan bruke Bee Propolis å forbedre helsen 
· Hvordan identifisere Feeding Disorder av barndom og Early Childhood 
· Tannkjøttsykdom - herdes og sykdommer 
· Hvorfor bruke Kombinasjon kjemoterapi ? 
· Hva kan man forvente etter at du har hatt operasjon for Diverticulitis? 
· Hva er plantarfascien? 
· Hvor å Endre Fra SIMV til CPAP-modus 
· Recovery Time for tilbakevendende inguinal brokk kirurgi 
· Fordeler og ulemper ved Chiropractic Medicine 
· Rengjøring AC filter