Alvorlig angst behandling

Angst er mer enn bare bekymre deg. Det er en medisinsk tilstand som krever behandling. Når angsten blir alvorlig, kan det også være invalidiserende. Dette kan påvirke din evne til å fungere på en daglig basis og føre til andre psykiske forhold eller til og med rusmisbruk. Recovery er oppnåelig, men krever innsats på flere fronter. Følgende strategier kan hjelpe deg med å administrere alvorlig angst. Medisinsk vurdering

En grundig medisinsk og mental helse evaluering er nødvendig for å fastslå omfanget av problemet. Det er fysiske forhold som kan etterligne en angstlidelse. Dette omfatter lavt blodsukker (hypoglykemi), hypertyreose, en godartet hjerte knurrer kjent som mitralklaffprolaps, og astma. I tillegg til underliggende medisinske bekymringer, angst er i seg selv et medisinsk problem som fører til kjemiske forandringer i hjernen og kan kreve medisin for å redusere eller lindre symptomene. Alvorlig angst eksisterer på ofte med andre psykiske problemer som for eksempel alvorlig depresjon, selvmordstanker eller rusmisbruk som noen mennesker håndtere ved selv-medisinering med narkotika eller alkohol. Det er viktig å informere om alle symptomer (som panikkanfall, obsessive tenkning, søvnløshet, hjertebank, kvalme, ubegrunnet frykt, svimmelhet, overdreven svetting, skjelvinger eller brystsmerter) til helsepersonell for å få nødvendig medisinsk behandling.


Mental Health Treatment

Rådgiving er nødvendig som medisinering alene ikke vil endre negative vaner som du har ervervet over tid. Per juli 2009, er kognitiv atferdsterapi dagens behandling av valg for angst lider. En trenet terapeut kan hjelpe den lidende i å identifisere irrasjonelle tanker som støtter en engstelig humør og kan bidra til å utfordre disse med mer støttende og realistisk tro. Rådgiving kan tilby kompetanse for å håndtere frykt som fører til unngåelse av visse situasjoner. Eksempler er agorafobi (frykt for åpne plasser), claustrophia (frykt for lukket i mellomrom) og bacteriophobia (frykt for bakterier). Rådgivning vil også ta opp spørsmål av lav selvfølelse, som er felles for dem diagnostisert med alvorlig angst.
Hva du kan gjøre

Sammen med medisinsk og mental helse behandling, endringer i livsstil er en viktig del av å lindre symptomer. Regelmessig mosjon vil heve kjemikalier i hjernen som støtter en positiv stemning, og vil fremme positive forandringer i kroppen som gjør at avslapning å skje. Å redusere eller eliminere koffein og sukker vil også være nødvendig som begge kan bidra til alvorlig angst. Stress management ferdigheter, slik som dyp pusting og meditasjon, vil gi et sunt utløp for å slå til heller enn å la følelsene flaske opp og renne over i et panikkanfall.

helse

· Hva er bivirkningene av Vitiam B12 Shots? 
· Hvordan hjelpe noen andre gjennom opiater Uttak 
· Hva er fordelene med blåbær? 
· Innledning På Speilet Kontaktlinser 
· Pharmacy Anmeldelser om å finne den riktige elektroniske Drug Store 
· Flomvannet Sykdommer 
· Hvordan du kan slite med Upper Back Pain 
· Thyroid Symptomer på depresjon 
· New American Red Cross HLR retningslinjer 
· Leukemi Tegn og symptomer