Behandler hos barn

Processing lidelser hos barn faller inn i fire forskjellige kategorier: auditive, sensoriske, visuell og språk prosessering lidelser. Selv om det ikke alltid er klart forstått hva som forårsaker disse problemene, barn som har en prosessering lidelse møter større utfordrende er å blande med jevnaldrende, nå utviklingsmessige milepæler og utvikle sosiale ferdigheter enn andre barn. Ofte kan diagnostisere en prosessering lidelse være en vanskelig og tidkrevende prosess, fordi barn ikke har språkkunnskaper for å kunne gi nøyaktig tilbakemelding til legene og enkeltpersoner som forsøker å hjelpe foreldre. Om

Processing lidelser hos barn kan variere fra mild til svært gjennomgripende. De vanligste formene for behandling lidelser omfatter auditive lidelser der barnet har problemer med å skille lyder, selv om de ikke sannsynlig har hørselsproblemer, sensoriske forstyrrelser der barnet har problemer med å behandle sensorisk informasjon, visuell prosessering der barnet kan se mange forskjellige typer visuelle stimuli, men tolker det feil, og språk prosessering lidelser, der barn har problemer med å uttrykke seg korrekt eller hensiktsmessig. Mange av disse lidelsene er til stede hos barn som også har andre problemer, for eksempel autisme eller gjennomgripende utviklingsforstyrrelser problemer.
Auditory Processing Disorder

Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders, lytteprosessering lidelser hos barn oppstår når et barn hører lyden av ordene, men de er ikke i stand til å skille spesifikke nyanser i måten en lyd eller et ord blir uttalt. Dette kan føre til store problemer for barn når de lærer å snakke eller i akademiske innstillinger. Lytteprosessering lidelser er vanligvis til stede i forbindelse med andre lidelser, som for eksempel autisme og autisme spektrum lidelse, dysleksi, ADHD eller utviklingsmessige forsinkelser.
Sensory Processing Disorder

sensorisk prosessering lidelse - også kjent som SPD - er en lidelse der det sentrale nervesystemet ikke behandler den informasjonen som er matet inn av sansene. Ifølge Sensory Processing Disorder Foundation (SPD) ca 1 i 20 barn er berørt av sykdommen. Det er noen indikasjon på at Asperger og andre autistiske lidelser kan være en form for SPD. I tillegg kan barn som er overfølsomme for sensoriske stimuli har SPD. Eksempler på dette er barn som er følsomme for stoffer mot huden, blir fort altfor stimulert av mange distraksjoner - flerfarget oppslagstavler i klasserom, masse aktiviteter rundt dem, - og klage på høye lyder eller begjærer stille, bare for å nevne noen få symptomer .
Visual Processing Disorder

Ifølge National Center for Learning Disabilities, kan barn med visuell prosessering lidelser har problemer med en rekke problemer knyttet til hvordan de behandler visuell informasjon. Dette er ikke å forveksles med problemer med synet deres og se. I stedet har barn med visuell prosessering lidelser hjerner ikke tolke det de ser. Dysleksi er et godt eksempel på en visuell prosessering lidelse i denne forbindelse - barnet kan være å se på en "p", men deres sinn ser "d", "q" eller "b". De kan også ha problemer med sekvensering elementer de ser eller vanskeligheter med å skille mellom hva som er i forgrunnen av et visuelt objekt og hva som er i bakgrunnen.
Language Processing Disorder

Ifølge til Mignon Schminky og Jane Baran fra Institutt for Communication Disorders av ved University of Massachusetts, er Amherst språk prosessering lidelser også kjent som sentrale behandlingen av lidelser hos barn. Svært ofte, kan foreldre og lærere merke symptomer som ligner på lytteprosessering lidelser. Imidlertid kan sentrale behandlingen av lidelser være preget av hvordan et barn verbalizes språk prosessering. De kan stamme, gjentar lyder, break ord (pause i ord), erstatte ord eller gjøre andre språkfeil.

helse

· Borate Compound for Dust Mites
· Synsundersøkelse Teknikker 
· Hvorfor er beinskjørhet ikke kureres? 
· Hvordan Sett Kontakter i øynene 
· Hvordan bruke Cell-Tech & Nitro Tech Stack 
· Hva er behandlingen for Dilantin Toxicity? 
· Administrere sammen med Lafayette Louisiana Advisors 
· Hvordan beregne Biorythms 
· Hvordan bli kvitt Byller Naturligvis 
· Hvordan lage Måltider for Sugar Busters Diet