Hvordan vite om noen er en Compulsive Hoarder

Vi samler inn ting, og vi har alle junk skuffer og skap fulle av ting vi ikke kan kaste bort. Det er normalt. Men noen mennesker ikke kan synes å kaste noe bort, men de fortsetter å samle flere ting. Kanskje disse folkene er bare packrats. Det er en gang vanskelig å se forskjellen mellom slurvete renhold og tvangsmessig hamstring. Hvis du er bekymret for de levende vaner av en kjær, her er fire måter som kan hjelpe deg med å identifisere en tvangsmessig hoarder og forslag for å få tvangsmessig hoarder litt profesjonell hjelp. Instruksjoner
en

titt på den enkeltes verksted, bil og garasje. Hvis disse stedene eller områder er alltid stablet med rot, søppel eller søppel, spesielt hvis de hauger aldri får brukt, flyttet eller kastet ut, kan dette være hamstring atferd. Sjekk søppelkassen. Vanligvis gjør hoarders ikke mye eller noe søppel å forkaste.
2

Vurdere den enkeltes atferd, handlinger og aktiviteter. En hoarder er vanligvis en perfeksjonist - ingenting er gjort riktig eller på rett sted. Den hoarder har problemer med å håndtere dagligdagse aktiviteter, problemer å ta avgjørelser, ikke kan synes å få organisert, har begrenset sosial interaksjon og er overdrevet knyttet til eiendeler.
3

Prøv å få inn i hjemmet for å sjekke for rot, slik som stabler av aviser, søppelpost eller til og med søppel. Compulsive hoarders har rom fulle av ting. Det kan være vanskelig å komme gjennom korridorer og dører. Vasker, benkeplater og alle flate overflater er stablet med søppel. Huset er typisk skitne, støvete og full av spindelvev fordi det er for full av rot å rydde.
4

Look for mange dyr. Compulsive hoarders noen ganger ta i dusinvis eller hundrevis av dyr, holde dem i usunne forhold. Vanligvis dyrene er små, slik at de kan holdes inne og skjult, og ofte dyrene er underernærte eller på annen måte er i dårlig helse.
5

Prøv å få din kjære til å snakke med en lege eller mental helse profesjonell så snart som mulig. Vær oppmerksom på at de fleste hoarders ikke ser problemet og vil ikke ha hjelp. Selv med behandling, er hamstre oppførsel vanskelig å kontrollere, og nesten umulig å stoppe. Hvis din kjære nekter hjelp, må du kanskje kontakte politiet eller brannvesenet eller varsle offentlig helse eller dyrevelferd etater, hvis din kjære ens helse eller sikkerhet er i fare.

helse

· Hvordan Motta Medisinske tjenester på redusere priser 
· Helvetesild Blister Symptomer 
· Hva er den grunnleggende funksjon av immunsystemet? 
· Behandling for Post-nasal drypp 
· Hvorfor får vi munnherpes? 
· Hvitløk Cures for Cancer 
· Jordbrukstraktor Safety Training 
· Om Cleft Pall Operasjoner 
· Slik håndterer hypopituitarism 
· Hvordan bruke Joint-Protection teknikker for å behandle Arrthritis