Modeller i demensomsorgen

Det finnes en rekke modeller av demensomsorgen tilpasset ulike stadier av demens. Ifølge HelpGuide.org, er sosialisering gunstig for de med demens og det bør være en del av enhver modell av demensomsorgen. Demens

Demens refererer til en gruppe av symptomer, inkludert hukommelsestap, kognitiv svikt, endringer i personlighet, atferd og humør forstyrrelser, og hallusinasjoner, forårsaket av tilstander og lidelser som påvirker hjernen. Ifølge MayoClinic.com, er Alzheimers sykdom den vanligste årsaken til demens.
Home Care

Ifølge HelpGuide.org, etablering av daglige rutiner og et trygt miljø er viktige faktorer for hjemmetjenester. Som demens utvikler seg, kan pasienten kreve et nivå av omsorg som ikke lenger kan gis i hjemmet.
Avlastning

Avlastning refererer til venner , familie eller betalt omsorgspersoner gi midlertidig hjelp i omsorg for noen med demens. Avlastning gjør den primære omsorgspersonen en sjanse til å ta tid for seg selv.
Assisted Living

en Sykehjem anlegget er der de med demens kan ligge og motta hjelp i omsorg for seg selv i den grad at de trenger slik hjelp. En Sykehjem anlegget kan gi måltider, rekreasjon og hjelp med daglige oppgaver som bading og få kledd.
Sykepleie anlegg

sykepleie fasiliteter, som også kan bli referert til som sykehjem, kan gi round-the-clock omsorg for de i slutten stadier av progressive typer demens, som Alzheimers sykdom. Dyktige sykepleiere gi medisinsk hjelp og terapi i disse anleggene.

helse

· Hjem rettsmidler for prostatitt 
· Typer av kosmetisk kirurgi 
· Gjenerobre din romanse med Teeth Whitening 
· Be The Warrior Tannlege: en mer attraktiv Smile Gjennom Cosmetic Dentistry 
· Ryggsmerter Problemer: Dos Og Donts 
· Aspergers Symptomer hos kvinner 
· Sandoz Bupropion SR Side Effects 
· Akupunktur 94110 Gir Konvensjonelle Akupunktur 
· Foods å unngå på et høyt kalium kosthold 
· Velge den beste Austin Tannlege