Hvordan Feel Better om seg selv

Når du føler deg dårlig om deg selv, virker det som om ingenting noen gang vil gå til høyre igjen. Finne håp føles som en enorm innsats med. Men å bygge din selvfølelse er egentlig ikke så vanskelig. Prøv følgende fremgangsmåte for å føle deg bedre om deg selv. Konsentrere seg om én ting om gangen og gi deg selv rom for å eksperimentere. Instruksjoner
en

Lær av dine feil. Innse at feil er et middel til en slutt. De signaliserer til deg at du gjør noe galt, ikke at du er dårlig eller dårligere enn andre mennesker. Når smerten av den feilen som har gått, ta oppmerksom på hva du har lært av det og gå videre.
2

Sett mål og tror du har rett til å oppnå dem. En klassisk bok om å bygge selvtillit gjennom målsetting er "Psycho-Cybernetics" av Maxwell maltz. Publisert i 1960, har det vært en bestselger i over 45 år. Maltz forteller oss mennesker var ment å arbeide mot å oppnå noe, og det finnes ingen bedre følelse enn å se fruktene av ditt arbeid.
3

Identifiser hva kreative interesser du har og nyte dem. Prøv nye måter å uttrykke deg selv. Skrive, tegne eller male, danse, lære å spille et instrument eller synge, kan gjøre håndverk alle bringe på en jevn strøm av prestasjoner å føle deg bedre om deg selv. For de som er villige til å investere tid og krefter i å utvikle sin kreativitet, kalles arbeid gjennom en bok "The Artist 's Way" av Julia Cameron.
4

Lær meditasjon. Håp kommer med avslapning. Studier viser meditasjon forbedrer fysisk og mental helse. Det endrer den kjemiske aktiviteten i hjernen din til å gjøre deg roligere og gladere.
5

Kom deg ut av huset i det minste på en ukentlig basis. Ring dine venner opp og gå til en film. Frivillig for en sak som beveger deg. Delta på forelesninger og hendelser på emner av interesse for deg. Samspill med de rundt deg viser deg hva du har å gi til verden.

helse

· Hvordan øke blodtrykket naturlig 
· Hva er bivirkningene av øyelokk kirurgi? 
· Hvordan bli kvitt strekkmerker For Good 
· Lyme Behandlingsprotokoll 
· Low Carb Meal Ideer 
· Definere Og Behandling av Cystisk Acne 
· Hvordan finne den beste Facial Cleanser 
· Celleprøve og unormal cellevekst 
· Prescription Drug Assistance Program 
· Obligatoriske selskapet rapporteringskrav for Medicare