Hvordan håndtere en deprimert forelder

Hvis en av foreldrene dine viser tegn til depresjon, er det normalt at du føler deg redd, sint eller trist selv. Det er viktig at du gjør det du kan for å hjelpe dine foreldre mens du tar vare på deg selv i prosessen. Instruksjoner
en

Ha en seriøs diskusjon med foreldrene dine. Hvis du har søsken, be dem om å delta også. I en rolig og bekymret måte, la dine foreldre vet at du har lagt merke til hans depresjon og ønsker å hjelpe.
2

Foreslå rådgivning, spesielt hvis dine foreldres depresjon er alvorlig. Hjelp dine foreldre til å finne en god rådgiver og gå med henne for støtte. Når du vet at en terapeut aktivt behandle dine foreldres depresjon, er vekten av problemet ikke lenger på dine skuldre, og du kan begynne å slappe av og fokusere mer på ditt eget liv.
3 < p> Vær kjærlig og hengiven med foreldrene dine, selv om du føler deg sint og trist. Det er viktig for dine foreldre å vite at du er der for ham mens han går gjennom denne tøffe tiden.
4

Ta vare på deg selv. Fortsett din normale rutiner hvis mulig, og helle på dine venner og familie for støtte. Søke rådgivning for deg selv hvis du føler deg spesielt preget av situasjonen.
5

Lær om depresjon. Les deg opp på det og snakke med helsepersonell om det. Dette vil hjelpe deg til bedre å forstå følelsene som dine foreldre opplever, slik at du kan føle deg mer sympatisk og mindre sint.
6

Forstå at dine foreldre vil til slutt ta sine egne avgjørelser, og mens du kan foreslå rådgivning og støttetjenester, kan hun velge å ikke få hjelp.

helse

· Hvordan identifisere piller etter Produsenter 
· Post-galleblæren kirurgi Foreslått Diet 
· Imitrex Alternatives
· Hensyn å ta før du får kosmetisk kirurgi 
· Hvordan forbedre kundeservice i Health Care 
· Høydepunkter og sentrale deler av Panic Away System 
· Prowhitesmile: Er Teeth Whitening Sikker 
· Sydney Personlige trenere på din side i vekttap Battle 
· De fem mest effektive dietten Drugs 
· Hva du bør vite om Th Amaigrissant Th Alimentation