Hvordan Heal fra Emotional Abuse

misbruk i et forhold kan ha mange former. Vanligvis, de fleste tror at det er fysisk. Men det kan også være verbale og følelsesmessige overgrep. Det er vanskelig å tro at noen du elsker ønsker å skade deg. Det er vanskeligere å gjenkjenne emosjonelle overgrep fordi det ikke etterlater arr, men det etterlater psykologiske traumer og usynlige sår. Her er hvordan å gjenkjenne tegn på misbruk og tiltak for å bli frisk fra det. Instruksjoner
en

Erkjenne at det som skjer er misbruk. Ikke være i fornektelse. Tegnene på emosjonell mishandling inkluderer: verbale fornærmelser, utskjelling (ex: tispe, dum, psycho), kontrollerende atferd, kritiserer deg hele tiden, setter deg ned eller gjør vitser på din bekostning, diregarding din mening, isolere deg fra familien din, roping, truer med å forlate deg, forskuddstrekk hengivenhet som straff, ignorerer deg når du snakker og ikke lytter, kontrollere alle pengene og gjør alle de store dicisions uten deg.
2

Du kan bli forvirret og han gjør du tror at det er din feil. Innse at du ikke kan kontrollere andres atferd, så det er ikke din feil. Innse, kan du ikke endre den personen og at kjærlighet er ikke ment å såre.
3

Emosjonell mishandling senker selvtilliten og setter misbrukeren i kontroll. Han er alltid rett og du tar feil. Det er hans måte eller motorveien. Dine emosjonelle behov blir forsømt, og kanskje du føler deg ensom eller deprimert. Har
4

noen å snakke med og la dem vite hva som skjer. Kanskje du må avslutte giftige forholdet. Få støtte fra familie og venner, gå snakk med en rådgiver og få noen råd.
5 p Hvis du er deprimert, snakk med legen din om forskrivning av antidepressiva. De vanligvis tar 4-8 uker å jobbe så jo før du starter behandlingen, jo bedre.
6

La overgriper og gå videre med livet ditt. Bli sterkere person og lære å unngå denne typen fornærmende menn i fremtiden. Lær deg å gjenkjenne de tidlige røde flagg før du får altfor invloved.

helse

· Gratis Instant Hypnosis Teknikker 
· Hvordan identifisere pneumokokkvaksine Side Effects 
· Kjøp Super P Force Online For tidlig sædavgang 
· SSI Disability arbeidsreglement i Michigan 
· Spesifikasjoner for EA - 632 Vertikal Sterilizer 
· Akupunktur er en lav risiko alternativ til tradisjonelle Health Care 
· Hvordan oppdage magekreft og dets Symptoms
· Hvordan lage mat for en diabetiker 
· Næringsinnhold Protokoll for Brain Cancer 
· Godartet svulst på hoftenervene