Depresjon hos eldre og sykepleie Intervention

Depresjon er en alvorlig tilstand som rammer mer enn 15 millioner amerikanere. Depresjon plager spesielt eldre sektor av samfunnet. Tjue prosent av amerikanere i alderen 65 år og eldre som bor alene er deprimert. For de som bor i administrerte helseinstitusjoner, dobler denne prosenten. Intervensjon av omsorgspersoner og pleiepersonell er viktig ved diagnostisering og behandling av depresjon hos eldre. Tilknyttede risiko

Depresjon kan gjøre underliggende helsemessige forhold forverres og føre til en forverring i generell helse, selv i en person som er ellers frisk.
Suicide Link

The National Institute of Mental Health (NIMH) rapporterer om en dramatisk økning i selvmordsraten blant eldre. De aller fleste av dem som begikk selvmord led av depresjon.
Symptomer

vite hva du skal se etter er viktig for en omsorgsperson som tror deres eldre klient kan lide av depresjon. Noen klassiske symptomer på depresjon inkluderer uttak fra folk og aktiviteter, en lengre periode med tristhet, og manglende interesse for ting de en gang likte.
Behandling

behandling alternativene som er tilgjengelige for å bekjempe depresjon spenner fra psykoterapi til daglige medisiner. En grundig evaluering av en helsepersonell er nødvendig for å avgjøre hvilken type behandling som fungerer best for hver enkelt.
Intervention

omsorgspersoner og pleiepersonell som føler at deres eldre klient kan være lider av depresjon bør diskutere situasjonen med kundens familiemedlemmer, helsepersonell eller andre personer med ansvar for deres omsorg. Omsorgspersoner og pleiepersonell bør ikke forsinke i å gjøre dette fordi tidlig oppdagelse og behandling er nøkkelen til staving av de til dels ødeleggende effekter som depresjon kan ha.

helse

· Hva er Symbiotropin? 
· Problemer med Mesh Sling for Inkontinens 
· Måter å forbedre balansen i Cerebral Parese Pasienter 
· Tidlig behandling for HIV 
· Tette Skin Porer - årsak og løsning 
· Hvordan stopper jeg et bitt fra Kløe ? 
· Hvordan stoppe utviklingen av plakk i arteries 
· Ønsker å forbrenne fett raskt. Trenger å Burn Belly Fat? Du MÅ lese dette 
· Hvordan å trøste en venn med multippel sklerose og kreft 
· Hvordan brenne mer fett og Get Off The Weight Loss Roller Coaster