Hvordan komme videre fra en dårlig barndom Experience

Healing fra en smertefull eller traumatisk barndom erfaring kan være vanskelig, men å utvinne en grad av ro og balanse er vanligvis mulig hvis du er villig til å ta de nødvendige harde skritt. I stedet for å fatt på prosessen alene, søke støtte hos en profesjonell rådgiver og betrodde venner. Disse personene kan hjelpe deg å fortsette i den helbredende prosess når det blir for mye for deg å takle alene. Instruksjoner
en

Godta virkeligheten av hva som skjedde og av smerte har det medført. Tillate deg selv å erkjenne at du føler deg sint, redd eller usikker kan hjelpe deg å oppleve den følelsen og gå videre, i stedet for å holde tilbake og holde dine følelser segregert fra bevisstheten din.
2

Aksepter at du har evne til å ta valg som vil skape en reell forskjell i livet ditt. Selv om du ikke kan endre hva som skjedde eller hva andre mennesker tenker, føler og gjør, kan du velge dine egne holdninger og reaksjoner på en måte som vil føre til sykluser av vekst og helbredelse, snarere enn negative sykluser av frykt, usikkerhet, isolering eller selvstendig -vemmelse.
3

betro seg til en betrodd venn eller rådgiver, og be om hjelp i prosessen med healing fra smertefull opplevelse. Sørg for at det er noen som vil lytte til deg og støtte dine beslutninger samtidig som du har frihet og visdom til å omdirigere deg når du gjør dårlige beslutninger eller klamrer seg til usunne holdninger.
4

Tilgi folk som sårer du ved å velge å frigi noen vond vilje og ønske om hevn mot dem. Du må kanskje gjenta beslutning mange ganger før den tar tak som en holdning, men hver gang du gir slipp på behovet for å bringe sin skyld for retten, vil du frigjøre deg selv også. Husk at den andre personen ikke trenger å akseptere eller engang vet om tilgivelse før det kan ha en innvirkning på din helbredelse.
5

Konstruer kloke og sunne langsiktige vaner for å bygge opp og vedlikeholde utvinning. Få riktig mengde søvn, mosjon, vennskap og ernæring. Vær oppmerksom på falskt negativ eller anklagende selvfølelsen, og begynne å erstatte den med sannheten. Hold en journal for å dokumentere dine valg, holdninger og innsikt.

helse

· Edderkopper Native til Central Alabama 
· Hvordan gjenkjenne schizofreni tidlig 
· Privat tannlege eller en NHS tannlege Hva er de reelle forskjeller? 
· Bronkitt + Bronovil = Breathe Easy 
· Bivirkninger av nesespray Addiction 
· Metformin, PCOS og vekttap 
· Overvektige Teenager dietter og øvelser 
· Frittliggende Retina Symptomer 
· Ambien sovepille Side Effects 
· Sinus Hodepine og naturpreparater