Hvordan Trust Strangers

Mens det er lurt å være forsiktig og ikke snakke med totalt fremmede, det er tider når vi blir bedt om å stole på ukjente mennesker. Vi går til leger som vi ikke vet, eller vi kan være i en ulykke og må stole på en fremmed for å hjelpe oss. Alle er en fremmed på en gang, så det er best å definere våre egne grenser før du forkaster perfekt fremmede ut av hånden. Instruksjoner
en

Watch etter tegn på uærlighet. Hvis en person sier en ting mens du gjør en annen, kan denne personen ikke være troverdig. Se hvordan den fremmede opptrer. Hvis han ser ut til å være nervøs, vurdere å avslutte møtet.
2

Lytt til din indre stemme. Ofte, avviser vi vår indre selvfølelsen fordi vi ikke har lært å stole på oss selv. Vår underbevissthet vet vanligvis mer enn vi gjør bevisst og gir oss advarsler når vi er innstilt på vår indre stemme. Lær å skjelne mellom indre kunnskap og stereotypier kan du bli skjuler.
3

Følg ledelsen av de du stoler på. Spør etter henvisninger til leger, frisører, finansielle rådgivere og mekanikere er en god tommelfingerregel å få en introduksjon til fremmede som tilbyr tjenester. Kommer til sosiale arrangementer med venner som har vært der før gir folk litt av en forhåndsgodkjennelse fordel.
4

Snakk med fremmede før de gir i løpet pengene dine eller din intimitet. Spør smarte spørsmål som vil gi deg noen hint til deres karakter. Dømme andre som du ønsker å bli dømt.
5

Finn fellesnevnere hvorpå du kan plassere din dømmekraft, for eksempel kunnskap om samfunnet hendelser eller kolleger eller andre koblinger som du kan ha til felles. Still spørsmål som du vet svaret å måle om en fremmed lyver til deg.

helse

· Hvordan Sammenlign graviditetstester 
· Hvordan du massasje Bruke Forsterket Thumb 
· Hva Tiltrekker Bugs og insekter 
· Hvordan redusere kolesterol med Purslane 
· Hvordan er X- Rays Laget ? 
· Screening for lungekreft 
· Hva er de helsemessige fordeler av maitake sopp? 
· Hvordan hjelpe et barn gjenopprette fra en mandlene 
· Tegn på rusmiddelavhengighet 
· Hvordan bli kvitt Bed Bugs Yourself