Hvordan forbedre et selvbilde

Ditt selvbilde er dannet i en alder av fire eller fem. Det er bestemt av de meldingene du har mottatt om deg selv fra dine foreldre, søsken, lærere, og selv barnevakter. Mange av oss fikk negative meldinger som var usanne, men vi var for ung til å stille spørsmål ved dem. Siden selvsnakk er bevisstløs, vi vanligvis ikke er klar over hvor negative og sårende det er. Hvis du alltid fortelle deg selv at du er verdiløs, dum eller lat, mest sannsynlig det er hvordan livet ditt har vært så langt. Men det er aldri for sent å ta en god titt på den virkelige deg. Slipp falskt negativt bilde som du har av deg selv. Instruksjoner
en

Skriv ned 10 positive ting om deg selv. Inkluder alle områder fra ditt utseende, intelligens, prestasjoner, og talenter. Stopper ikke ved 10 hvis du kan tenke på mer. Vær raus med deg selv.
2

Skriv ned alle de tingene du gjør for å føle deg og se bra ut. Det kan være seg gode klær som passer godt, får en flatterende klippe håret, spise sunn mat, eller å ta tid for favoritt hobbyer. En person med et negativt selvbilde vil ofte benekte seg disse grunnleggende tingene.
3

Lytt til selv snakke, spesielt når noe går galt. Vurdere om du alltid tar på seg skylden for ting ikke fungerer. Se om denne tankegangen er å holde tilbake fra å bevege seg videre i livet ditt. Det kan holde deg tilbake fra å forfølge dine sanne drømmer og få de tingene du ønsker og trenger fra livet.
4

Begynn å tilgi deg selv for ikke å være perfekt. Husk at ingen er perfekte. Tilgi deg selv for å gjøre feil. Erkjenne at feil er ofte muligheter til å forbedre deg selv eller å gå videre i livet. Behandle og oppmuntre deg selv som du ville gjort en god venn.
5

hjelpe noen andre. Du kan shoppe for en eldre nabo, jobber på et suppekjøkken, eller tilbud om å være barnevakt for et par timer for en ny mamma. Selv små ting som å smile til noen eller ringer den nye personen på kontoret ved navn kan slå noens dag rundt. Når du gjør en annens liv enklere, bekrefter det at du er en god person og forbedrer ditt selvbilde.
6

Stå naken foran et speil og se etter alle de gode egenskapene du besitter. Ignorere de store lår og se på dine vakre øyne, skinnende hår, flotte ben, eller generell sunn og fit utseende. Ikke glem at alle de positive mentale og emosjonelle egenskaper du har.
7

Sett deg selv i stedet for din terapeut eller beste venn. Skriv ned hva du ikke liker med deg selv. Presentere listen til deg selv som om du er den som lytter. Råd og oppmuntre deg selv som du ville en pasient. Vi er mye slemmere for oss selv enn vi noensinne ville være til noen venn. Gi deg selv råd om hvordan du kan endre eller akseptere alle feil.
8

Søk profesjonell hjelp. Noen ganger profesjonell hjelp er den beste veien å gå når du prøver å forsone seg med negative tanker.
9

konfrontere folk som er ansvarlig for dine negative tanker. Når du spør folk fra fortiden din hvorfor de sa visse ting til deg eller hvorfor de ønsket å få deg til å føle seg dårlig om yoursellf vi ofte at de hadde ingen anelse hva skade eller skade de ble påført i livet ditt eller til ditt selvbilde. Vi innser at de ofte ble bare prøver å takle sine egne prolbems på den tiden. Være tilgivende og kjærlig.

helse

· Om Rullestoler 
· Hva er Sunn sjokolade? 
· Hvordan bruke Biodentical hormoner å behandle menopause 
· Betablokkere for hodepine Prevention 
· Hvordan Cement Dental Bridges 
· Homeopatisk behandling for gikt 
· Hvordan Bløtlegg proteser 
· Effekter av Tattoo Removal 
· KURERE karpaltunnelsyndrom 
· Hvordan diagnostisere Helvetesild