Tegn og symptomer på Asperger

Aspergers lidelse er en høytfungerende form for autisme. Det er spesifikke tegn og symptomer som er karakteristiske for Aspergers lidelse. Aspergers lidelse er vanligvis diagnostisert i barndommen eller ungdomsårene. Tidlig identifisering av Aspergers kan føre til tiltak som kan bedre symptomene. Nonverbal kommunikasjon

Personer med Aspergers lidelse har betydelig svekkelse i å gjenkjenne verbale sosiale signaler og signaler. De har vansker uttrykker og motta verbale sosiale signaler, inkludert ansiktsuttrykk, kroppsspråk og verbale gester.
Verbal kommunikasjon

Personer med Aspergers lidelse uttrykke og motta informasjon i en konkret og bokstavelig måte. Som et resultat, er det vanskelig for personer med Aspergers å tolke sarkasme og eufemismer.
Mangel på empati

Personer med Aspergers lidelse har vansker med emosjonell gjensidighet . De vanligvis se ting fra deres eget perspektiv og har problemer med empati og anerkjenne andres behov. Videre er de svært fokusert på sine egne interesser og har problemer med å dele av hensyn til andre.
Atferdsmønstre

Personer med Aspergers lidelse har konkrete atferdsmønstre som bli opptatt med objekter eller emner som er av begrenset interesse for andre og vanskeligheter med endringer i rutinen. Raserianfall, irritabilitet eller sinne kan oppstå dersom visse forventninger i rutinen er endret.
Kognitive Kjennetegn

Personer med Aspergers lidelse forskjellig fra andre på det autistiske spektrum i at intelligens er vanligvis normal eller over gjennomsnittet, og det er ingen forsinkelse i verbal kommunikasjon rundt en alder av to år.

helse

· Effekter av inhalert Pulmicort 
· Ting å bruke i stedet for kjeveortopedi Voks 
· Sunn Substitute for smør i oppskrifter 
· Kan du ha kreft med normal blod teller? 
· Hvordan lage Aloe Vera Gel for urte rettsmidler 
· Sikkerhetstips om personlig verneutstyr 
· Hvordan redusere stress i livet ditt 
· Eteriske oljer: naturpreparater 
· Hvorfor transgene Rats gjøre store kjæledyr? 
· Hvordan Cats hjelpe pasienter med Cancer