Clozaril Pasientinformasjon

Clozaril er en reseptbelagte medisiner som brukes til behandling av schizofreni og andre alvorlige psykiske lidelser. Den er produsert av Novartis. I sin generisk form, kalles det klozapin. De fleste pasienter vil begynne å ta Clozaril i små doser. Det er gradvis økt til både realisere maksimere fordelene av stoffet og redusere oddsen for å oppleve bivirkninger. Slik fungerer

Clozaril er klassifisert som et atypisk antipsykotisk legemiddel. Det fungerer ved å påvirke nivåer av hjernen kjemikalier som kalles nevrotransmittere. Tar Clozaril påvirker en persons atferd og tenkning.
Bruker

Clozaril er foreskrevet til personer med schizofreni til å redusere symptomer på psykisk sykdom. Det kan også være foreskrevet til personer med schizoaffektiv lidelse, som presenterer symptomer på både schizofreni og andre stemningslidelser. I begge tilfeller kan Clozaril redusere sannsynligheten for selvmord.

Bivirkninger

Noen mennesker tar Clozaril vil oppleve døsighet, svimmelhet, synsforstyrrelser, sikling, hodepine og forstoppelse. Ingen av disse bivirkningene er grunn til bekymring, og i mange mennesker vil de bli mindre merkbar jo lenger de ta medisinen, ifølge informasjon fra drugmaker, Novartis.
Advarsler

I sjeldne tilfeller kan Clozaril forårsake alvorlige og livstruende komplikasjoner, inkludert en tilstand som kalles agranulocytose i hvilke brukere som har et lavt antall hvite blodlegemer, i henhold til Novartis. Før du tar Clozaril, vil legen bestille en blodprøve for å kontrollere at du har et riktig nivå av hvite blodceller og da vil du ha ukentlige blodprøver mens du tar medisinen. Også tatt i høye doser, kan Clozaril forårsake anfall.
Drug Interactions

Noen medisiner er kjent for å forstyrre effektiviteten av Clozaril eller kan øke oddsen for å oppleve bivirkninger. Benzodiazepiner tatt med Clozaril øke risikoen for hjerte-eller pusteproblemer. Hydantoiner, barbiturater og rifampicin redusere effekten av Clozaril.

helse

· Holde amerikanerne i deres Peak Health 
· Metoder for Kontraktur Ledelse i sykehjem 
· Behandlinger for infertile menn 
· Slik bruker Neroli Oil 
· Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon med hvitløk 
· Hvordan behandle gastrinomer 
· Prostate Cancer Radiation Seeds Vs. Ekstern Beam 
· Hvordan Slapp av muskelspasmer i Throat 
· Hva er farene ved press-behandlet trelast? 
· Hvordan dra nytte av vann terapi Etter bunionectomy Surgery