Medisiner som brukes til å behandle depresjon

Depresjon er en av de mest utbredte plager i det moderne samfunn. Mens medisiner som brukes til behandling av depresjon har økt de siste årene frem til 2009, så har deres rate av å være foreskrevet. Det er anslått at depresjon fører til mer tapt arbeidstid og skoletid i USA enn noen annen sykdom. Det finnes et bredt spekter av medisiner som brukes til å behandle depresjon og ofte er det et spørsmål om å finne den rette medisinen for hver enkelt for å effektivt lindre symptomer.
Depresjon medisiner
SSRI

Selective serotonin reopptakshemmere eller SSRI, har vært en av nyvinningene i den farmasøytiske behandling av depresjon i de siste to tiårene, ifølge Omudhome Ogbru, PharmD. Disse medikamentene er den populære Paxil, Prozac og Zoloft, samt en rekke andre medisiner. Serotonin er et signalstoff som er kjent for å kontrollere humør og er ofte undertrykt i enkeltpersoner opplever depresjon. Bivirkninger av SSRI inkluderer økt jumpiness eller nervøs følelser, tørr munn og redusert seksuell interesse.
SNRI

En av de nyeste innovasjoner i depresjon medisiner er selektive norepinephrin reopptakshemmere, eller SNRI. Dr. Ogbru indikerer at disse medikamentene target norephinephrin, som er et annet signalstoff som påvirker humøret. Disse medikamentene er Cymbalta, Effextor og Pristiq. I tillegg til å ta humør, SNRI påvirke de fysiske symptomer på depresjon, inkludert muskelsmerter og svakhet. Er disse medikamentene også brukes ved behov for å behandle muskel smerter forbundet med fibromyalgi.
Trisykliske

Ifølge Dr. Ogbru, det er tilfeller der nyere medisiner ikke løse symptomer på depresjon, eller det er økonomiske hensyn. I begge disse tilfellene, eldre trisykliske medikamenter være et effektivt alternativ. Pamolar og Elavil er to eksempler på effektive trisykliske medikamenter. Mange av disse medikamentene ble utviklet fra 1950 til 1970, og er ekstremt billig som resultat. Noen av bivirkningene av disse medikamentene inkluderer økt blodtrykk, tørr munn og angst eller jumpiness.
Atypisk Antidepressiva

Ifølge Dr. Mary Windle av eMedicineHealth, atypisk antidepressiva er en annen nyere tillegg til antidepressiva markedet. Disse medikamentene er Abilify og Seroquil og ofte de brukes som supplerende medisiner til andre antidepressiva. Disse medikamentene virker ved å målrette flere nevrotransmittere samtidig. Bivirkninger av disse medikamentene ofte inkluderer økt potensial for høyt blodsukker og vektøkning.
Medisiner vs Rådgiving

Mens medisiner adressere de fysiske aspektene av depresjon, de gjør ikke ta opp de følelsesmessige problemer som kan fremkalle sykdom. Ifølge både Dr. Ogbru og Dr. Windle, antidepressive medisiner hjelpe med kognitive funksjoner og de fysiske symptomer på depresjon, men de har ikke kurere eller avslutte tilstanden. I stedet inneholder den beste behandling for depresjon både medisiner og rådgivning, som vil lindre fysiske symptomer og hjelpe en person behandler informasjonen og nye klimaendringer ferdigheter som er lært gjennom rådgivning.

helse

· Australia Tilskudd til funksjonshemmede 
· Diagnostisering av demens 
· Miry Clay & Physical Healing 
· The Raw Food Diet 
· Øret verke rettsmidler 
· Hvordan kan jeg få førstehjelp og HLR-sertifisering? 
· Finne den beste Hårtap Cures til regrow hår 
· Hvordan behandle Histrionic personlighetsforstyrrelse 
· Hvordan behandle et barns blære infeksjon 
· Stråling og kjemoterapi behandlinger for Breast Cancer