Hvordan takle Effexor bivirkninger

Effexor kan være en svært positiv og livsforandrende medisiner for noen som lider av depresjon og /eller symptomer på angst. Som med alle medisiner, bivirkninger av Effexor og EffexorXR kan veldig vanskelig å forholde seg til fysisk og følelsesmessig. Kjenne bivirkninger av Effexor vil gjøre opplevelsen av å ta det mye lettere for både deg og din familie. Instruksjoner
en

Dessverre mange ganger når en pasient er foreskrevet en ny medisin bivirkninger ikke er fullt dekket. Ikke vite alle bivirkninger av medisiner kan være ikke bare farlig, men også forvirrende når pasientens kropp begynner å endre seg. Effexor er ikke annerledes i det hele tatt i at bivirkningene trenger å bli forklart grundig før man begynner å ta medisinen. Utdanning er første skritt i arbeidet med Effexor er bivirkninger hvis du er en av mange som lider av angst og depresjon på en daglig basis.
2

Alle er forskjellige, så ikke alle vil ha de samme bivirkningene hvis noen i det hele tatt når du tar Effexor. Det er tre store bivirkninger som kan ha å bli behandlet mens du tar Effexor.

En.) Insomnia2.) Vektøkning eller loss3.) Seksuelle dysfunksjoner |
3

De første dagene når du begynner å ta Effexor kan være et ork bare for å få noe skikkelig søvn. Kroppen og hjernen går gjennom hormonelle forandringer og søvnløshet kan føre til. Vanligvis begynner dosering av Effexor er liten og bare tas en gang om dagen, så ta det i morgen. Dette vil bidra til å lindre noen søvnløshet. Du kan også føle deg mer energi i løpet av dagen så det er viktig å slappe av og slappe av før sengetid. Ikke prøv å vaske huset eller begynne å gjøre vaskeri en time eller to før sengetid. I stedet gå inn i slappe modus og la kroppen og sinnet slappe av så mye som mulig.

Tar Melatonin eller drikke Sleepy Time Tea før sengetid vil også bidra sterkt redusere eventuelle søvnløshet.
4

Som med alle antidepressive, når den først begynner å ta Effexor appetitten kan være ikke-eksisterende. Hormoner er i endring i kroppen din og sult er en av endringene. Kroppens samlede stoffskifte er å bytte tannhjul og dette er når du kan gå fra vekttap til vektøkning svært raskt. Ikke å ha en appetitt først begynner å ta Effexor vil selvfølgelig føre til vekttap. For mange er dette er flott og de har absolutt ingen problem med Shedding noen pounds. Vel fall på dette vekttap er at kroppens metabolisme vil ta opp til ikke-appetitt følelse. Når du gjenvinne appetitten vil kroppen din ønsker å lagre alt du spiser. Dette er når vektøkning setter inn
p Det er viktig at når du gjenvinne appetitten at du ser ditt daglige kaloriinntak. Bare fordi du føler for å spise betyr ikke at du bør hele dagen. Hold styr på hva og når du spiser. Dette vil bidra til å redusere vektøkning. Husk at det er mye lettere å få vekt enn å strippe den av.
5 p Hvis du er i et forhold eller seksuelt aktiv tar Effexor kan vraket ødeleggelse på ditt sexliv hvis du er en mann. Senket libido kan sette inn og sex bare ikke krysser tankene dine nesten like mye. For din kone /kjæreste dette kan være forvirrende, og hvis de ikke forstår at dette er en bivirkning det kan føre til såre følelser. Snakk med din betydelige andre og la dem vite at senket libido mest sannsynlig er et resultat av Effexor.
6

Impotens er vanlig med anti-depressiva og Effexor er ikke annerledes. Med impotens, andre seksuelle bivirkninger for menn inkluderer:-Manglende evne til å ejakulere-Uregelmessigheter i orgasme

Ikke vær redd for å snakke med legen din hvis du begynner å ha seksuelle bivirkninger. Mange ganger kan legen legge Wellbutrin til behandling for å lindre seksuelle bivirkninger. Det finnes også medisiner som Viagra og **** som kan foreskrives så ikke la de seksuelle bivirkninger få ned eller deprimert. Det er ikke din feil eller signifikante andre skyld. Det er rett og slett den Effexor forårsaker en hormonell forandring.

helse

· Slik Spot Symptomer på Nevroblastom 
· Tyske Meslinger Symptomer 
· Ting du bør vite å bruke kontaktlinser 
· First Responder HLR Trening 
· Adrenial kjertel tumorer 
· Om Mugg Vekst 
· Staying Fit i vintermånedene 
· Slik unngår du at Deer Flått 
· Herbal Mann Impotens Behandling Med Best Herbal Solution 
· Hvordan man skal håndtere en syk ektemann