Slik Spot Symptomer på Nevroblastom

Neuroblastom er en kreft som oftest rammer spedbarn og barn. Det er en kreft som kan begynne forming når en baby er fortsatt i sin mors liv. Den danner rundt nervevev og leger tror det vanligvis starter rundt halsen, brystet eller toppen av ryggsøylen. Dessverre fordi det er mest vanlig hos barn, etter den tid leger finne ut de arbeider med kreft, har det mest sannsynlig spre seg til andre områder. Det finnes mange former for behandling anbefalt og tilgjengelig, avhengig av stadium og severity.The sjansene for utvinning i neuroblastom avhenger av mange faktorer, inkludert barnets alder, plassering av svulsten, og hvor fort svulster vokser. Barn diagnostisert med sykdommen vil ofte måtte gå gjennom mange tester for å bestemme behandlingsforløpet. Du trenger
en dyktig lege for å diagnostisere og behandle sykdom
Vis flere Instruksjoner
Slik Spot Symptomer på Nevroblastom
en

Se etter uvanlige og /eller betydelig hevelse, som det er den vanligste symptomet i neuroblastom. Oftest hevelse inntreffer rundt eller i nærheten av magen. Men i andre tilfeller hevelsen kan være mindre synlige, som en liten kul eller klump rundt magen, foran eller bak i nakken halsen eller hvor som helst på brystet.
2

Se på øynene til vedkommende. I mange neuroblastma tilfeller pasientens øyne bule ut mer enn vanlig. Også de kan ha mørke sirkler rundt øynene også. En eller begge av disse symptomene kan dukke opp.
3

Look å se om personen ikke kan bevege deler av kroppen sin, eller om du flytter ulike deler er smertefullt eller ekstremt vanskelig. I spedbarn, vil du kanskje merke en forskjell, og hvis det er uvanlig eller forkrøplet bevegelse, se etter tegn på at det kan være smertefullt smak gråt eller uvanlig bevegelse. Hos barn som kan vocalize, kan de klage over ledd eller skjelettsmerter. Barn og spedbarn kan også ha svakhet eller lammelser.
4

Undersøk klumper på spedbarn for å se om de har en blåaktig farge til dem. Klumpene er som regel smertefritt for barnet, men de er en potensiell symptom, likevel.
5

Watching for mindre vanlige symptomer som feber, tretthet, blåmerker lett, pin store merkene under huden, krampetrekninger bevegelse, uvanlig øyebevegelse, hevelse i det nedre legemet, og høyt blodtrykk kan hjelpe til ved diagnostisering av sykdommen. Generelt hvis du tror barnet ditt er syk, ser for eventuelle endringer i helse kan hjelpe legene å diagnostisere sykdommer.

helse

· Long-Term Effekter av Constant Intimidation 
· Hvordan stoppe visdom tann Pain med Pressure Points 
· Hva er Sea Kelp? 
· Slik lindrer menstruasjonssmerter med massasje 
· Er Kulepenn Ink Toxic? 
· Kalorier | Hvordan håndtere Kalorier 
· Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse 
· Utnytte Flytende vitaminer og vekttap piller for optimal helse 
· Hvor mange pounds av klor til Open svømmebasseng? 
· Hvordan sette øyedråper i et barns øyne